ARIAT regisztrálva van az ISO9001: 2008 szabványnak. 2010 júliusában kaptuk meg az ISO9001-es regisztrálást. A regisztráció után az ügyfelek bizonyítják, hogy a felsővezetés elkötelezett abban, hogy az ügyfeleknek olyan eredeti alkatrészeket biztosítson, amelyek a legkisebb kockázatot jelentik. Az ARIAT nyomon követhetőséget biztosít az értékesített kereskedelmi alkatrészek számára.

Minőségpolitika

Az ARIAT elkötelezett az örömteli és megdöbbentő ügyfelek iránt, ügyfélszolgálati kiválóságunkkal, megbízhatóságukkal és időben történő szállításával. Ezt a folyamatok, szolgáltatások, termékek folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségünk révén valósítjuk meg.

Laboratóriumi támogatás tesztelése

Az ARIAT gondoskodik arról, hogy a szállítás előtt ne legyen minden probléma. Minden alkatrész része QC Dep., Tudunk ellátni szakmai vizsgálati technológia. Tartalmazza a funkciók tesztelését, a szemrevételezéses ellenőrzést, a röntgenvizsgálatokat, a forraszthatóság tesztelését és az aceton törlés ellenőrzést. Garancia az összes komponens nem probléma, a legkevésbé kockázatot az ügyfél.

Kérjük, küldje el minőségével kapcsolatos kérdéseit, vagy kérje a helyesbítő műveletek minőségét. Bármilyen kérdése van a minőségirányítási rendszerünkkel kapcsolatban. E-mail: Info@ariat-tech.com

Funkciók tesztelése

Minden tesztelt funkció és paraméter, amelyet az eredeti specifikációnak, alkalmazásjegyzéknek vagy ügyfélalkalmazási webhelynek megfelelően teljes funkcionális tesztnek neveznek, a tesztelt eszközök teljes funkcionalitását, beleértve a teszt DC paramétereit is, de nem tartalmazza az AC paraméter funkciót elemzési és ellenőrzési része a nem ömlesztett vizsgálat paramétereinek határait.

Szemrevételezés

Sztereoszkópos mikroszkóp használata, komponensek megjelenése 360 ​​° -os teljes körű megfigyeléshez. A megfigyelési státusz középpontjában a termék csomagolása tartozik; chip típusa, dátum, köteg; nyomtatási és csomagolási állapot; pin elrendezés, koplanáris a burkolat a ház és így tovább.

A szemrevételezés gyorsan meg tudja érteni az eredeti márkakészítők külsõ követelményeinek kielégítését, az antisztatikus és a nedvességi szabványokat, és hogy felhasználták vagy felújították.

Röntgenvizsgálatok

Röntgenvizsgálat, az összetevők átjárása a 360 ° -os teljes körű megfigyelésen belül, a vizsgált komponensek belső szerkezetének és a csomagkapcsolás állapotának meghatározása céljából, nagyszámú vizsgált minta ugyanaz, vagy egy keverék (Vegyes-up) problémák merülnek fel; ráadásul a specifikációkkal (adatlapon) rendelkeznek egymással, mint a vizsgált minta helyességének megértésében. A tesztcsomag kapcsolódási állapota, hogy megismerjük a chipek és a csomagok közötti kapcsolatot a csapok között normális, kizárva a kulcsot és a nyitott vezetéket rövidre zárva.

Aceton törlés ellenőrzése

A készülék felületének személyes kulcsa a szöveg és ikonok nyomtatásához, az aceton reagens törlése és a gyengébb tinta újbóli jelölése könnyen törölhető.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.