jó hírek! A Teradyne befejezi a 6000. J750 félvezető tesztrendszer szállítását

Ma (6) a Teradyne a massachusettsi állambeli North Readingben bejelentette, hogy a J750 sorozatú félvezető tesztgép elérte a 6000. szállítást. Az Ardentec, mint a J750 tesztrendszer legnagyobb telepített kapacitású tesztgyártója, üdvözölte a Teradyne 6000. J750 tesztrendszerét.


Az együttműködéssel kapcsolatban Chi-Ming Chang, az Ardentec alelnöke és elnöke elmondta: "A J750 elismert megoldás az MCU piacon." "A J750" zéró lábnyoma "lehetővé teszi a tesztterület maximalizálását a kapacitás növelése érdekében, és a több helyszíni nagyobb teljesítmény révén csökkenthetők a tesztelési költségek. Ez egy sikeres kombináció bármely tesztkörnyezethez, és örömmel fogadjuk el ez a szállítás, amely fontos a Teradyne mérföldköve szempontjából. "

Ty Akin, a Teradyne globális értékesítésért felelős alelnöke azt mondta: „Terida örömmel dolgozik együtt az Ardentec-kel e fontos mérföldkő elérése érdekében. 2004 óta az Ardentec a Teradyne J750 tesztrendszert használja az ügyfelek változó igényeinek kielégítésére. A J750 széles eszközválasztékával széles körű piaci alkalmazást és különféle termékeket szolgálhat fel, beleértve az MCU autóipari és tárgyak internete alkalmazásokat. A növekvő termékbonyolultság és a piaci nyomás ellenére a Teradyne IG-XL szoftver együtt működik a J750 platformon. A Műveletek továbbra is hatékonyan csökkenthetik a tesztelési munkaterhelést, és segíthetnek ügyfeleinknek a tervezett legjobb tesztgazdaságosság elérésében. "Úgy tűnik, hogy a Teradyne J750 sorozat a világ vezető autóipari és fogyasztói alkalmazásának MCU termékvizsgálati megoldásait nyújtja, és a képérzékelők tesztelésének globális vezetője. Az olcsó termékek integrációja tovább növekszik, és kiterjed az ujjlenyomat-érzékelőkre, a MEMS-re és a tárgyak internete (IoT) termékekre, amelyek MCU vezeték nélküli képességei vannak. A J750 tesztrendszer méretezhetősége ideális választást kínál ilyen termékek számára.

Ezenkívül a Teradyne J750 sorozat a tesztminőség ipari szabványa, amely hatékonyan segíti a félvezető-gyártókat a nulla hiba- és a több helyszíni teljesítmény elérésében. A J750 tesztrendszer beépített kapacitása meghaladta a 6000 egységet, és több mint 50 OSAT-ban széles körben használják, amelyek támogatják a teljes tömegtermelési megoldást az ostya-teszteléshez és a végső teszteléshez.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.