A Western Digital az IntelliFlash üzletet eladja a DDN-nek, kilépve a tárolórendszer piacáról

A WDC Western Digital Corporation hirtelen bejelentette, hogy kilép a tárolórendszer piacáról, és eladta IntelliFlash üzletét a DataDirect Networks (DDN) részére. Ezen felül a tárolórendszer-üzletág egy másik része, az ActiveScale is eladásra törekszik.

A Western Digital kilép a tárolórendszer piacáról? Igen, de az itt említett tárolórendszer nem olyan flash memória és merevlemez, amelyet a hétköznapi játékosok megértenek. Ez a rész továbbra is a Western Digital alaptevékenysége, és a Western Digital tárolórendszer-üzleti tevékenysége valójában a tárolórendszer-tömb, vagyis a Western Digital még mindig úgy döntött, hogy alapvető alkotóelem-szállító lesz, és már nem teszi a tárolórendszer-tömböt eladásra más cégeknek.

Ennek ellenére egy ilyen döntés sok embert meglepett, mivel a Western Digital IntelliFlash üzletét akkor szerezték meg, amikor a Tegile Systems flash memória társaságot 2017. szeptemberében megvásárolták. Mindössze két év alatt eladták. Kicsit szokatlan, vagy azért, mert a Tegile Systems flash memóriacég megvásárlása nem értékelte az üzlet ezt a részét, vagy a Western Digital úgy érezte, hogy a tárolórendszer-üzlet nem játszott, hanem egyszerűen eladásra került.

A tárolórendszer-piac jelenleg nem napnyugtakor iparág. Nagyon meleg van a tárolórendszerek, a nagyteljesítményű számítástechnika, az adatközpontok stb. Területén, és a DDN, amely átvette az IntelliFlash üzletet, két évre esett a reflektorfényben, és több mint több tárolórendszert is megvásárolt. Egy év. Vállalatok vagy vállalkozások, ideértve az Intel Luster üzletét, valamint a Tintri hibrid sorozatgyártóját, a Nexenta szoftvermeghatározású tárológyártóját, most nyerték meg a Western Digital IntelliFlash üzletét.

A Nissin és a DDN nem jelentették be a tranzakció konkrét összegét. Várhatóan nem GAAP szerint 0,20 dollár / részvényre jutó bevétel lesz 2020 harmadik negyedévében, de ez szerkezetátalakítási és egyéb költségeket is eredményez, amelyek egyelőre nem becsülhetők meg.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.