Három ok, amiért Jinhua a Jinhua UMC-ügy óta tíz hónapja nem tartott bíróságon

A Trump adminisztráció megígérte, hogy felgyorsítja a szellemi tulajdonjogok védelmét az Egyesült Államokban. Tavaly november 2-án az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma bejelentette, hogy pert indít Fujian Jinhua, partner UMC és három személy ellen, azzal állítva, hogy a két társaságot gyanúsítják az amerikai memória chipek lopásában. A társaság szellemi tulajdonának és üzleti titkainak becsült összege 8,75 milliárd dollár.

Tíz hónap telt el azonban a Micron DRAM tároló technológia állítólagos illegális beszerzése óta, és a konkrét feldolgozási idő még nem került meghatározásra. A Bloomberg beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok nem siet, mert csak az ügy folyamatban van, és ez segít Meiguang elfojtani Fujian Jinhua-t. Jelenleg a Fujian Jinhua-t továbbra is az USA Kereskedelmi Minisztériuma feketelistájában szerepel, és tiltja az amerikai forgácsgyártó berendezések vásárlását.

Fujian Jinhua elmondta, hogy a tárgyalást többször elhalasztották, ami Jinhua szempontjából nagyon tisztességtelen. Ahelyett, hogy az úgynevezett "tisztességes" az Egyesült Államokban folytatott tárgyalások során kereskedelmi szankciókat és gazdasági szankciókat vettek alá az "üzleti titok ellopása" miatt; és óriási árat fizettek. Fujian Jinhua ez év májusában petíciót nyújtott be az Egyesült Államokhoz, amelyben kérte, hogy töröljék a „szervezetek listájáról”.

Bloomberg rámutatott, hogy az Egyesült Államok igazságszolgáltatási rendszere számára a tengerentúli társaságokat és magánszemélyeket érintő ügyek nagyon bonyolultak, és az ügyben nincsenek kulcsfontosságú pontok. Az esetleges ismétlődő késedelmek legnagyobb oka valószínűleg több laptopra vonatkozik, amelyet az UMC 2017. évi kereséséből szereztek be. Ezeket a számítógépeket még mindig lefoglalják. A külvilág úgy véli, hogy ez tartalmazza a Micron üzleti titkait, amely az eset fontos anyagi bizonyítéka. Az amerikai ügyészek azonban még nem kaptak engedélyt az érintett tajvani hatóságoktól, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek ezen a laptopon.

Bloomberg emellett megemlítette, hogy az ügyben érintett három ember, köztük Chen Zhengkun, a Fujian Jinhua elnöke, mind tajvani. Az is, hogy felülvizsgálhatók-e vagy sem, szintén nagy probléma, mivel nincs "az Egyesült Államok, Tajvan és Kína között". Kiadási szerződés. " A három ember, köztük Chen Zhengkun, nem akarja a bíróságot a lehető leghamarabb elindítani. Ha elítélik őket, 15 év börtönbüntetéssel és 5 millió dolláros pénzbírsággal kell számolniuk a gazdasági kémkedés miatt. Az üzleti titkok ellopása miatt tíz év börtönre számítanak.

Paul S. Chan, a Fujian Jinhua Company-t és az egyént képviselő ügyvéd azt mondta, hogy az Egyesült Államok „megelõzõ sztrájkja” az entitások listáját használja a gazdasági szankciók bevezetésére a tengerentúli társaságokra. Ezt az állítást azonban még el kell dönteni. Lehet, hogy az Egyesült Államoknak nincs szüksége jó eredményre, csak nem akarja a perét a lehető leghamarabb.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.