Az 5G okostelefonok iránti kereslet hirtelen megnőtt, és az induktorpiac kínálata hiányos

A Taiwan Media Economic Daily szerint a piac azon általános elvárásai miatt, hogy az 5G okostelefonok iránti kereslet a következő évben hirtelen növekedni fog, az iPhone11 sorozat forró eladásaival párhuzamosan, a Delta passzív alkatrészgyártója, a Qiankun Inductance hiányos. Changchun Chuntiao kimutatta, hogy "sok ügyfél guggol a gyárban", és teljes terhelés mellett Qiankun azt tervezi, hogy 50% -kal bővíti a termelést. Ez év decemberétől kezdődően új termelési kapacitások indultak.

Úgy tűnik, hogy az Apple iPhone 11 sorozatának a Delta legnagyobb ügyfelei általi folyamatos értékesítése miatt a Qiankun szinte teljes egészében lefedi a Qiankun gyártási kapacitását, még nulla raktárkészlettel is.

Liu Chuntiao szerint, bár az iparág szezonon kívüli, a csúcsminőségű indukciós vezetékek még mindig elfogytak az okostelefonok iránti erős kereslet miatt, ami miatt a Qiankun gyár teljesen fel van töltve.

Annak érdekében, hogy megbirkózzon a jelenlegi piaci feltételekkel, a Qiankun elindít egy kibővítési tervet a vezetők számára. A bővítési terv végrehajtása után várhatóan 40–50% -kal fog növekedni a meglévő kapacitáshoz képest. Liu Chuntiao hozzátette, hogy a bővítés nem korlátozódik egyetlen üzemre, hanem az összes gyárra együtt. Az új termelési kapacitás idén decemberben kezdődik.

Magától értetődik, hogy Qiankun elsősorban induktorokkal foglalkozik, és jelenleg a mobiltelefon-iparág globális vezetője. Havonta több mint egy milliárd egységnyi szállítás 10 millió mobiltelefonhoz vezethető be. Az érintett induktív beszállítók közül a kínálat meghaladja a Taiyo Yuden, a Murata Manufacturing stb. Közismert japán gyárát.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.