Tajvan elektronikai öntöde februári árbevétele csekély volt, és havi forgalma több mint 30% -kal csö


  A tajvani nagy elektronikai gyár bejelentette februári bevételét, amelyet jelentősen csökkent a munkanapok száma. A márkagyártó Acer és az ASUS 20% -nál kisebb bevételcsökkentési ráta mellett más OEM-gyártók, köztük a Quanta, a Heshuo, a Compal, a Wistron, az Inventec stb. míg a Heshuo csökkenésének aránya 33%, az Inventec 42%.

A Heshuo bejelentette február 11-i bevételét. A havi bevétel 100 milliárd dollár alá csökkent (ugyanaz az egység), és elérte a 81,645 milliárd jüan értéket, havi csökkentési aránya 33%, de még mindig 6,2% volt az előző év azonos időszakához képest. A Heshuo várhatóan pénzügyi jelentést készít a 14. helyen. Mivel az Apple nemrég hagyta, hogy iPhone csökkentsék az árát a szárazföldön, ez segít az öntödében, és ez lesz a konferencia középpontjában.

A Heshuo, a Quanta, a Compal és a Flextronics mellett a bevételek több mint 20% -kal csökkentek a hónapban. Ezek közül Guangda teljesítménye a múlt hónapban 62,8 milliárd jüan volt, havi csökkentési aránya 25,9%, ami szintén 2,2% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. A Quanta is bejelentette az idei irányt, nem a bevételekre összpontosítva, hanem nyereségre. A Compal 54,3 milliárd jüan, a havi 22,4% -os csökkentési arány és az éves csökkentési arány 6,2%. A Compal rámutatott, hogy februárban a számítógépes szállítmányok 2,4 millió darabot tettek ki, január eleje 11% -kal csökkentek, mivel a nem PC-s szállítmányok a tavalyi év azonos időszakához képest alacsonyak voltak.

A Wistron februári árbevétele 56,85 milliárd jüan volt, a havi csökkentés mértéke 24,9%, az éves csökkentési ráta 15,6% volt, elsősorban a hordozható számítógépek, asztali számítógépek, szerverek, kijelzők és intelligens kéziszámítógépek csökkenése miatt. Emellett az Inventec februári árbevétele 42,7% -kal csökkent az előző hónaphoz képest, a havi árbevétel 26 milliárd jüan volt, ami 9,9% -os csökkenést jelent a tavalyi év azonos hónapjához képest. A cég azt mondta, hogy a januári szállítás miatt a februári munkanapok száma kicsi volt, a Notebook számítógép pedig 1,1 millió darabra csökkent, csökkentve a bevételeket.

Ami az Acer márkagyárat illeti, az ASUS tavaly off-season bevételi ellenőrzése 1-2% -kal csökkent, az Acer február 14,4 milliárd jüan árbevétele, a havi 13% -os csökkentési ráta, az éves csökkentési ráta 5,5%, a vállalat elmagyarázta, hogy e- a sporttal kapcsolatos termékek a bevételi támogatás fő forrása lettek, beleértve az e-sport asztali számítógépeket, az e-sport laptopokat és az e-sport képernyőket. Az e-sport bevételek éves növekedési üteme februárban elérte a 40,6% -ot, az előző februári felhalmozott e-sport bevételek 35,9% -kal nőttek.

Az ASUS februári árbevétele 21,55 milliárd jüan volt, a havi csökkentés mértéke 17,6%, az éves csökkentési ráta 14,3% volt, főként a kulcskomponensek hiánya és a hagyományos notebook számítógépek iránti kereslet lassulása miatt. A fő kinetikai energia az e-sport laptopok és a könnyű súlyú notebook számítógép.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.