A TSMC öt nagy nyereséggel rendelkezik, ami segít újjáépíteni az új piaci értéket  A TSMC a múlt héten megérintette a 7 trillió dolláros piaci értéket (az alábbiak szerint). Sajnos, ez nem állt a játék végén. Három egymást követő kereskedési napon is csökkent, megszakítva a részvényárfolyamot és a piaci értéket, és új lendületet teremtett. A jogi személy úgy véli, hogy ez egy többszörös visszatérés. A pihenés a befejezés után ismét támad; elemzése a közelmúltban, bár az Intel pénzügyi hírek visszaesése a félvezető iparágat érte, de a TSMC, a fejlett folyamatok zökkenőmentes integrációja, az Apple és a Qualcomm megbékélés, a GlobalFoundries, a Samsung rohanása az egyetlen, erős növekedés megragadására az év második felében és további öt nagy előny, segít a jövőben az új mérföldkövek újraértékesítésében.

A Samsung aktívan támogatja a 7nm-es folyamat tömeges gyártását. A külföldi hatalmi jelentés rámutatott, hogy várhatóan a 7nm-es EUV-folyamatot április 30-án adják ki, hogy megpróbálják felzárkózni a TSMC-hez. A Samsung előrehaladásával szemben a piac a TSMC megbízásainak hatására összpontosít? Emellett az Intel a pénzügyi teszt második negyedévében is megdöbbentette a félvezető iparágat, és ez az egyik oka annak, hogy a TSMC részvényárfolyam-teljesítményét az elmúlt napokban befolyásolta. Végül, hogy a versenytársak felzárkóznak-e a lóerővel, és még a teljes félvezető ipar is újraélesztődik, váljon a piacfigyelés középpontjába.

Liu Peizhen, a Tajvan Gazdasági Kutatóintézet kutatója és iparági tanácsadója elmondta, hogy a TSMC továbbra is vezethet a fejlett folyamatokban, a tömeggyártástól a 7nm-ről 7nm-es bővített változatig az EUV-vel, és a termelés 6nm-en a következő év első negyedévében és 5nm a jövő év második negyedévében. A próbatermeléshez a TSMC fejlett technológiai technológiája továbbra is zökkenőmentesen integrálódik, ami szintén nagyon fontos versenyelőnyt jelent a TSMC számára.

Azt mondta, hogy a Samsung tavaly esett el, és a várakozásoknak megfelelően nem vezett be 7nm EUV-t. A TSMC ezért mindegyik 7nm-es megrendelést vesz igénybe. Még mindig ebben az évben vezet. A Samsung számára ez lehet egy dolog, Liu Peizhen elemezte. Rövid távon nem kell aggódnia. Az olyan tényezők miatt, mint a technológia és a hozam, a becslések szerint a Samsung csak egyetlen lapot vehet igénybe, amit a TSMC nem engedhet meg magának.

Az Intel csökkenő mérése a teljes félvezető környezet mellett, főként saját tényezőiben, beleértve a CPU-t raktáron kívül, az AMD erős versenyének arcát, valamint az adatközpont építésének lassulásának hatását az első negyedévben, Liu Peizhen elmondta, hogy az idei félvezetősugárral az első negyedév az alsó, a második szezon kissé jobb, és a második felében várhatóan erős növekedés lesz. Ez az előrejelzés nem változott.

Az Apple és a Qualcomm közötti település pozitív hír a TSMC számára. Liu Peizhen elmondta, hogy ha a TSMC gyártási kapacitása nem elegendő, az Apple mobiltelefonjainak megrendelése az idei és a következő évben továbbra is a legnagyobb lehetőség a TSMC számára. Emellett a GlobalFoundries eladja a Fab 10 kristályokat. A kerek gyár, és nem vesz részt a 7 nm-es versenyben, az öntödei területen a korlátozott magas nyomás miatt, az érett és a jármű versenyképességének csökkenése segít a TSMC-nek, hogy megtámadja a nagyfeszültséget és a különleges feszültséget. jármű elrendezése.

A TSMC részvény ára az év elején 206,5 NT-ről emelkedett. A napközbeni kereskedelemben április 24-én 270 ezer jüan volt a legnagyobb érték. A piaci érték meghaladta a 7 milliárd jüan értéket. Bár a végső ár 269 jüan volt, a részvényárfolyam és a piaci érték még mindig mindkettő volt. A történelem új, de utólag csökken. A statisztika három egymást követő napon esett vissza. Egyes jogi személyek úgy vélik, hogy a vonaltípus szempontjából úgy tűnik, hogy lehetőség van középvonali korrekcióra, de vannak olyan jogi személyek is, amelyek erre mutatnak. Ha optimista vagy, akkor továbbra is támad.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.