Szöul félvezető: Sikeresen kifejlesztett tömegátviteli technológia a Micro LED számára

Az összes hívás után a Seoul Semiconductor, amely csak a múltban hallotta a lépcsőn csengetést, de nem látta a MicroLED előrehaladását, végül megmutatta a MicroLED sorozat termékeit a CES2020 privát kiállítótermében. A LEDinside szerencséje, hogy exkluzív interjút készített Sam Ryu-val, a Seoul Semiconductor alelnökével, hogy megvitassák a MicroLED jelenlegi fejlesztését Szöul Semiconductorban. Liu alelnök megemlítette, hogy mivel a Seoul Semiconductor stílusa nagyon konzervatív és stabil, jóllehet a MicroLED sorozatú termékeket sok évvel ezelőtt fejlesztették ki, az elnöke továbbra is úgy döntött, hogy reméli, hogy a terméket olyan szakaszban lehet előállítani, amelyben tömegesen előállíthatók.


Ezúttal a Seoul Semiconductor számos olyan terméket mutatott be, amelyeket forgalomba hoztak. Beleértve a 0606-ot, a 0404RGBLED-et, bejelentette, hogy a Seoul Semiconductor hivatalosan belépett a LED-es kijelző mezőbe. Ami a kisebb MicroLED mezőt illeti, Szöul bevezette a 200um 0202 RGBLED csomagot. Különösen a 0202RGBLED chip méretét 2 * 3 milliméterre csökkentik. Ezenkívül Szöul RGBLED csomagokat is kiállított, mindössze 40 um méretben.

Mivel a mikro-szintű MicroLED chip be van helyezve a csomagba, majd kinyomtatva a hátlapra, egy speciális átadási folyamat köteles a tömegtermelést elérni. És a Seoul Semiconductor sikeresen kifejlesztett egy hatalmas mennyiségű átviteli technológiát, amely sikeresen átviheti a MicroLED-t bármilyen hátlapra, legyen az NYÁK vagy üveg hátlap. Mivel azonban a MicroLED mérete túl kicsi, az ügyfelek saját alkatrészeinek hozama nem feltétlenül magas. Ezért a Seoul Semiconductor működési modellje elmozdult a LED-eszközök eladására vonatkozó korábbi összpontosításától, és az RGBLED fényforrás-modulok eladására vált az ügyfelek számára.

Tamariagi alelnök megemlítette, hogy a Seoul Semiconductor megjelent a kereskedelmi tömegtermelés színpadán a MicroLED területén. Leányvállalata, a SeoulViosys révén képes volt színes tömegű RGBLED chipek előállítására. A Seoul Semiconductor fejlett csomagolási és tömegátviteli technológiájával rendelkezik, amelyek MicroLED lámpatest modulokat biztosítanak. Ezért a jövőben reméli, hogy felhasználja ennek a technológiának az előnyeit, hogy szövetségeket alakítson ki a downstream rendszer- és márkagyártókkal a MicroLED kijelzők kereskedelmének együttes előmozdítása érdekében.Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.