A Samsung ostyafeldolgozó termékek hibáinak, veszteségeinek vannak kitéve, vagy messze meghaladják a megnyert milliárd dollárt

Az businesskorea szerint a Samsung Electronics öntödei termékei felrobbantak. Ez év elején a Samsung úgy találta, hogy az első generációs 10 nm (1xnm) DRAM-termékeknek problémái vannak. Ezúttal az öntödei üzlet nem tartozott a csomagba, ami befolyásolhatja a Samsung hírnevét.

Ezeket a hibás termékeket a Samsung 8 hüvelykes ostya-sorozatának szennyezett berendezései használják a koreai Koshihiko üzemben. A Samsung vezetõje beismerte, hogy hibás termékeket fedez fel, ám a folyamatot felülvizsgálták, és a veszteségek becslések szerint milliárd nyereményt jelentenek.

Egyes szakértők szerint azonban a veszteség messze meghaladhatja a Samsung várakozásait. Az ipari bennfentesek szerint a Samsung nem számította ki a veszteség pontos összegét.

A Samsung jelentős erőfeszítéseket tesz az öntödei iparban, és 2030-ra kitűnik, hogy a rendszervezető-ipar világában első számú célpontjává váljon. A végső veszteségtől függetlenül a Samsung hírneve súlyos sérülésekkel jár.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.