A Samsung harmadik negyedéves nyeresége kevesebb, mint a tavalyi év felében, de az alulról jön-e le?

Noha a Samsung Electronics bevétele a harmadik negyedévben kevesebb volt, mint az előző év felében, az általános teljesítmény meghaladta a piaci várakozásokat, mivel az okostelefonok és a képernyők üzlete javult.

A Samsung Electronics a harmadik negyedévre vonatkozó nyolcadik beszámolóját jelentette be a harmadik negyedévre vonatkozóan, 62 milliárd nyereséggel és 7,7 billió nyereséggel. Az előző év azonos időszakához képest a bevétel 5,29% -kal, az eredmény 56,18% -kal csökkent, de 10,46% -kal, illetve 16,67% -kal nőtt az előző negyedévhez képest.

Az eredmények meghaladták a piaci várakozásokat. A „Daily Economy” koreai média szerint több értékpapír-társaság átlagos bevétel-előrejelzése 61 529 trillió nyereséget, a nyereség 7,1085 trillió nyereséget tett ki. Bár a tavalyi évhez képest a bevétel teljesítménye nem vonzó, de az előző negyedévhez képest a növekedési ráta meghaladja a 10% -ot, a bevétel és a profit szintje szintén meghaladja a várakozásokat. Egyes elemzők úgy vélik, hogy a Samsung Electronics megszabadul a teljesítmény csökkenéséről. .

Az IM részleg (mobiltelefon-üzlet) nem teljesítette a várt teljesítményt az előző negyedévben, de a harmadik negyedévben új termékeket indított, mint például a Galaxy Note10 sorozat és a Galaxy Fold. A nyereség körülbelül 2 trillió nyereség volt, ami magasabb volt, mint az előző évadban (1,56 trillió nyereség). Körülbelül 30%.

Másrészről, a kijelző üzlet részesült az okostelefonok csúcsidényében, és az összecsukható képernyőkön használt rugalmas OLED panelek értékesítése növekedett, és várhatóan növekedni fog a bevétel és a bevétel.

Különösen az eredeti piac arra számít, hogy a Samsung Electronics fellendülése félvezető-ipar lesz. Ezzel szemben a piaci elvárások ezen a téren túl magasak. Jelenleg az iparág általában úgy véli, hogy a Samsung Electronics félvezető üzlete nem tér vissza a normál teljesítményhez.

2019 második felében történő belépés után a NAND flash memória ára emelkedni kezdett, a Samsung szintén gyorsan kiigazította a készleteket, de a DRAM-piac továbbra is lassú, az év vége előtti helyzet továbbra sem optimista.

Az iparág érintett emberei rámutattak, hogy a Samsung teljesítménye meghaladta a piaci várakozásokat, ami azt is szimbolizálja, hogy a Samsung elkezdett elhagyni a vályút, a negyedik negyedév bevételét befolyásolhatja a szezonon kívüli időszak, és abbahagyja a növekedést, de várhatóan a következő évben teljes mértékben felépül.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16, Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.