A Samsung bejelentette, hogy a részvényesi érték növelése érdekében 4,4 milliárd dollárt ír le

  A Samsung Electronics bejelentette, hogy 4,9 trillió won (4,4 milliárd dollár) saját készletét írja le.

A Samsung Electronics bejelentette a tőzsdén, hogy a részvény törlése 450 millió részvényt és 81 millió elsőbbségi részvényt tartalmaz.


A Samsung Electronics korábban jelezte, hogy az idén meg kívánja szüntetni a fennmaradó saját részvényeket a részvényesi érték növelése érdekében. A Samsung Electronics részvényárfolyama a korai kereskedelemben kevéssé változott.

Az EU-országokban a részvények visszavásárlása vagy a részvények visszavonása a részvényesek visszafizetésének módja. A visszavásárlás és a visszavonás a jegyzett részvények számának csökkenését eredményezi. A kínálat és a kereslet közötti kapcsolat a tőzsdei árak emelkedéséhez vezet, és a meglévő részvényesek gazdagsága természetesen növekedni fog.

A koreai médiaközvetületek szerint a Samsung Electronics a jövő héten csökkentheti a vezetők 10% -át.

Ráadásul a Samsung készlete nem volt optimista az elmúlt időszakban.

A világ legfontosabb vagyonkezelő társaságai megszüntették a Samsung részesedését, de még mindig optimisták a félvezető iparral kapcsolatban, de csak a TSMC állományára váltanak.

Dave Dudding, a Columbia Threadneedle Investments vagyonkezelő cég alapkezelője eladta az összes részvényét a Samsung Electronics-ban. De még mindig optimista az ágazat fejlődését illetően, de csak a tajvani versenytársakra vált át.

Dudding azt mondta: "A Samsung üzleti képességei jó, de egy kicsit instabilak."

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.