A Samsung az AI-laboratóriumot Kanadába teszi, hogy a rendszer félvezető AI-re összpontosítson

  A Samsung Electronics május 2-án bejelentette, hogy átadja és bővíti a Kanadában található "Integrált Technológiai Intézet - Montreal AI Kutatási Hivatal" skáláját, és a jövőben a rendszer félvezetőinek AI-jére összpontosít.


A koreai média "Bloter" szerint a Samsung Electronics a "Montreal AI Research Office" -ot az első (helyi idő szerint) Montrealban, a kanadai Mila Intézetre bővítette. A Mila Intézetet Yoshua Bengio vezeti, amely a világ három mélytudós tudósának egyike. A Montreali Egyetem, a McGill Egyetem kutatócsoportja és a globális vállalatokban működő AI-fejlesztők szakosodott szervezete a globális mélytudományi kutatásra.

A bővítést megelőzően a Samsung Electronics bérelte Simon Lacoste-Julien-t, a Montreali Egyetem professzora, a Montreal AI Kutatási Hivatalának kutatási igazgatójaként. Simon Lacoste-Julien professzor mélyreható kutatást végez a statisztikák, az inferenciális tanulás és a mély tanulás területén. Tanult az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Franciaországban és más kutatóintézetekben. A globális kutatási trendeket és az AI-kapcsolatokat gazdag tapasztalatok alapján fogja elsajátítani.

Ebben a laborban a Samsung Electronics azt tervezi, hogy a mélyreható algoritmusok AI technológiájára összpontosít, amely nem irányított oktatási és tanulási generációs konfrontációs hálózaton (GAN) alapul. Másrészről továbbra is továbbküldi a munkaerőt a térségbe, és geopolitikai kapcsolatokat alkalmaz a legmodernebb mesterséges intelligencia szakértők fejlesztésére.

Miután 2017 novemberében megalapították a Korea AI vezérigazgatói központját, a Samsung Electronics létrehozta az AI kutatóközpontokat a Szilícium-völgyben, Cambridge-ben, Kanadában, Torontóban, Moszkvában, Oroszországban és New Yorkban. A Montreal AI Labot tavaly októberben hozták létre.

Yoshua Bengio, aki részt vett a kutató laboratórium bővítésében, azt mondta: "Mi és a Samsung egy mélyreható bizalmon alapuló értelmes kutatást építettünk. A Mila Intézetben létrehozott kutatóintézetben várjuk, hogy együtt dolgozzunk, hogy legyőzzük a technológiát. az AI mező.

Huang Chengyu, a Samsung Electronics Technológiai Intézet igazgatóhelyettese elmondta: "Az Integrált Technológiai Intézet azt tervezi, hogy az AI technológiára összpontosít a rendszer félvezetők számára." "A Montreali AI Kutatási Hivatalán keresztül alapkutatást fogunk folytatni a következő 10 év felelősségéről. Erősítsük meg az AI elméletét, a mély tanulási algoritmusok új generációját."

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.