A Qualcomm Apple vitás ügye véget ért! A két fél megállapodásra jutott

  Reuters szerint a Qualcomm bejelentette, hogy az előző vitarendezéssel megállapodást kötött az Apple-lel. Az elszámolási megállapodás hatéves szabadalmi engedélyt és az Apple által a Qualcommnak történő fizetést tartalmazza.

Hétfőn, helyi időben, a Qualcomm és az Apple nyilvános vitát indított a San Diego-i szövetségi bíróságban az utóbbi két heves jogi konfliktusok során, és végül elérte ezt a megállapodást.

Ez a megállapodás nemcsak a Qualcomm Apple azonosságának helyreállítását jelzi, bevételei növekednek, hanem az Apple számára is lehetővé teszi az 5G zsetonok előkészítését.

Végül is, a Qualcomm 5G zsetont indított, és az Apple jelenlegi beszállítói nem tudják elindítani az 5G zsetont 2020-ig.

Érdemes megjegyezni, hogy a Qualcomm és az Apple elszámolási megállapodás hatással lehet a Qualcomm és a Huawei közötti szabadalmi vitákra. Az elemzők általában úgy vélik, hogy a Huawei döntéseket hoz az ügy eredményei alapján.


A következő a teljes bejelentés:

A Qualcomm és az Apple ma bejelentett egy olyan elszámolási megállapodást, amely elutasította a két vállalat korábbi korábbi ügyeit világszerte. Az elszámolási megállapodás magában foglalja az Apple által a Qualcommnak tett kifizetéseket és a hatéves licencszerződést. A megállapodás 2019. április 1-jén lép hatályba, beleértve egy kétéves meghosszabbítási opciót és egy több szállítói megállapodást.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.