Egy diszkrét grafikus kártya előkészítése? Expozíció Az Intel jövőre indít egy processzort beépített

  A tajvani Bahamut Fórum kiderítette, hogy a Computex 2019-es évében az Intel számos új terméket vezet be, köztük az új, 9. generációs Core i sorozatú processzorokat, amelyek nem tartalmaznak integrált grafikus grafikát.

A hír megtörte, hogy az Intel bemutatja az új B365 és H310C lapkakészleteket, és a Cascade Lake-X architektúra többmagos tervezői processzor kódnevű Glacial Falls is elérhető lesz, és várhatóan kompatibilis lesz a meglévő C621 chipset alaplaptal.


Emellett az Intel várhatóan egy új, 9. generációs Core i sorozatú processzort indít, beépített integrált grafika nélkül, beleértve a Core i9-9900KF, a Core i7-9700KF, a Core i5-9600KF és a Core i3-9350KF, valamint a Core is el kell indítani. i5-9400F, Core i3-8100F, de nem biztos, hogy mikor kell elindítani, képesek megbirkózni a kapacitással és a költségekkel, és a legtöbb játékos továbbra is külön kijelző kártyát telepít, ezért úgy dönt, hogy bemutatja a processzor specifikációit, amelyek nem tartalmazzák a belső design.

Azonban érdemes megjegyezni, hogy ebben az évben az Intel többször is bejelentette újonnan létrehozott diszkrét grafikai termékeit, amelyeket várhatóan 2020-ban indítanak, az első olyan termék lesz, amely teljes mértékben támogatja a DX12 minden funkcióját.

Az Intel hivatalos közleménye szerint megismételte, hogy az Intel csak 2020-ban szerepel majd, nem fogja használni a meglévő nukleáris GPU-architektúrát vagy a korábbi Larrabee-architektúrát, újonnan kifejlesztett GPU-architektúra lesz, és egyedülálló design lesz.

Egyszerűen fogalmazva, az Intel diszkrét grafikája 2020-ban fog megjelenni.

Érdemes megjegyezni, hogy a diszkrét grafikát és az integrált grafikát az általános számítógépben együtt használják. Mivel az Intel bejelentette a diszkrét grafikák megjelenését 2020-ban, bejelentette, hogy elindítja az új, 9. generációs Core i sorozatú processzort, beépített integrált grafika nélkül. Ez azt jelenti, hogy az Intel nem csupán az árak csökkentésére, hanem a diszkrét grafikák előkészítésére is.

Ha a processzor a beépített integrált grafikus kártya és a különálló grafikus kártyacsomag értékesítése nélkül, akkor az Intelnek segítenie kell egy bizonyos független grafikus kártya piac megnyerését a korai szakaszban.

Emellett arról is beszámolók, hogy az Intel a Comet Lake-S architektúrát 14 nanométeres gyártással kívánja felépíteni, míg a magszámot egy 10 magos, következő generációs Core i sorozatú processzorra fejlesztették ki.

Ha a korábbi Intel feltárta, hogy 2019-ben nagyszámú 10 nm-es gyártási terméket fog bevezetni, akkor a Comet Lake-S architektúra az Intel legutolsó processzora lesz, a 14nm-es gyártási folyamattal.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.