A mobil chipek felmelegednek és 12 hüvelykes megrendelés érkezik a három fő ostya gyárból  Az öntödei törvény megszűnik. A TSMC, az UMC és a Vanguard International közzéteszi a mobiltelefon-chipek növekedését ebben a negyedévi kilátásokban, a 12 hüvelykes lemezgyártó megrendelésekkel; A 8 hüvelykes ostya-öntő kapacitást a félvezetők és a nagy méretek befolyásolják. A meghajtó IC megrendelések gyengültek és a kapacitáskihasználás csökkent.

A TSMC, az UMC és a Vanguard International egymás után az első negyedév eredményeit tájékoztatta, és bemutatta a negyedéves működési kilátásokat. A TSMC részesült a Huawei Hisilicon Semiconductor korai raktározásában, a mobiltelefon-chipek megnövekedett megrendelései, valamint a fotorezisztens esemény első negyedévének elhalasztása ebben a szezonban. a TSMC működéséhez.

A törvényben megjelent TSMC, az intelligens telefonok, az 5G infrastruktúra építése, a nagysebességű számítástechnikai chipek jelentősen visszaálltak ebben a negyedévben, erős fellendülés a második félidőben, 7 nanometrikus kinetikus energia és egyéb kapcsolódó termékek, megszüntetve a vállalati aggályokat az okostelefonok értékesítésével, válaszával A teljes félvezető boom már az első negyedévből származik, és a szezon kezdete óta jelentősen visszaesett a megrendelés, és várhatóan a következő negyedévben virágzóbb lesz.

Az UMC is részesült a mobiltelefon-chipek kinetikus energia-hasznosításában, és a 12 hüvelykes kapacitás kihasználtsága nőtt. A becslések szerint a szezonban várhatóan közel 7% -kal növekszik a ostya-szállítmány, és az átlagos eladási ár is 3% -kal nő. A bruttó haszonkulcs várhatóan egyidejűleg emelkedik.

Mind a TSMC, mind az UMC várhatóan ezen negyedévben növekedni fog a konszolidált bevételek között, a TSMC 6,3% -kal 7,7% -ra emelkedik; Az UMC várhatóan 10% -kal nő. Azonban a professzionális 8 hüvelykes ostyaöntő világa lassú az ügyfélleltár lassú csökkenése miatt, és a gazdasági bizonytalanság még mindig magas. A szezon kilátása viszonylag konzervatív. A becsült összesített bevétel 1,5% -kal 7,4% -ra, a bruttó haszonkulcsra és az üzemi eredményre csökken. Az arány kissé csökkent.

A TSMC és az UMC bevételei ebben a negyedévben növekedtek a mobiltelefon kinetikai energiájának stabilizálása miatt. A TSMC ügyfeleinek 7nm-es mobiltelefon-chipjeinek értékesítése jelentősen megnőtt. Az UMC 28nm-es technológiája érett, és a kinetikus energia is felmelegszik.

Ugyanakkor a Vanguard International és az UMC 8 hüvelykes kapacitáskihasználása csökkent az optimistákkal járó 8 hüvelykes igényekkel.

Az iparág azt mondta, hogy főként a teljesítmény félvezetők és a nagyméretű vezető IC-k csökkenése volt hatással. Az érintett nemzetközi gyártók gyengítették az autóipar-félvezetők iránti keresletüket, és egymás után felülvizsgálták éves szállítási céljukat.

A piac aggódik, hogy ezek az integrált alkatrészgyártók a termelési kapacitást más fogyasztói elektronikai és számítógépes alkalmazó félvezetőkre helyezik át, mélyítve a tajvani vállalatokra nehezedő versenynyomást, a 8 hüvelykes ostya-öntöde nyomásával együtt.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.