A Micron együttműködik a Qualcomm-szal, hogy segítsen autós hang- és videó szórakoztató rendszerben

  A Memory Giant Micron bejelentette, hogy a Qualcomm chip-óriás partnerrel együttműködik a tároló megoldások fejlesztésére az autóipari pilótafülke-számítógépek következő generációja számára. A Micron az új, nagy sűrűségű gépjármű-minőségű LPDDR4X-et használja a Qualcomm harmadik generációs Snapdragon pilótafülke-platformjára, hogy jobb minőségű megoldásokat kínáljon a Qualcomm felhasználóinak.


A Micron által kifejlesztett LPDDR4X 2 GB-16 GB kapacitást és 546 GB / s átviteli sebességet kínál. Átviteli sebessége lehetővé teszi a nagyfelbontású 3D grafikus kijelzőt az autóipar információs és szórakoztató rendszereiben. A Qualcomm Snapdragon pilótafülke platformja a mesterséges intelligenciára (AI) összpontosít, és ezáltal új vezetési élményt nyújt.

A két vállalat közösen érvényesíti a Micron memória megoldást és alkalmazza azt a Snapdragon pilótafülke platformjára a Qualcomm Snapdragon pilótafülke platformjára.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.