Koreai média: Az SK Hynix Wuxi a japán termékeket teljesen felváltotta a Kínában gyártott hidrogén-fluoriddal.

A dél-koreai negyedik negyedik „Central Daily News” szerint a japán kormány korlátozta a fejlett félvezető anyagok, például a hidrogén-fluorid, a fényvisszaverő anyag és a fluortartalmú poliimid exportját Koreába, az SK hynix félvezető gyárát Wuxi-ban, Kínában, teljesen Kínában gyártották. A hidrogén-fluorid helyettesíti a japán termékeket.

A jelentés rámutatott arra is, hogy a Samsung Electronics és az SK fejlesztéséért felelős SK Hynix mérnökök Koreában gyártott hidrogén-fluorid-teszttermékek komponenseinek elemzését végzik, a Samsung Electronics pedig alternatív termékeket kezdett használni. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Samsung Electronics és az SK Hynix a vártnál jobb helyettesítést keres a Nissan hidrogén-fluorid-helyettesítő anyagaihoz. A japán termékeket várhatóan teljesen felváltják az év végére.

A "NocutNews" korábban arról is beszámolt, hogy a koreai iparág érdekeltjei szerint a Samsung Electronics aktívan teszteli a hidrogén-fluoridot, és hamarosan jó eredményeket fog elérni.

Ha a dél-koreai háztartási anyaggyártó cég, a Soulbrain Chungnam Gongju üzemének bővítési terve ennek a hónapnak a végére befejeződik, a Koreában előállított hidrogén-fluorid gyártási kapacitása várhatóan tovább bővül.

Úgy tűnik, hogy a Soulbrain és az ENFTECH korábban tisztított hidrogén-fluoridot a japán Stella-tól és Moritától, majd maratóanyagokat készített a félvezető-mérnökök számára és szállította azokat a Samsung-hoz. Miután Japán korlátozta az exportot Dél-Koreába, ezek a hazai vállalatok megkezdték a hidrogén-fluorid importját Tajvanról és a szárazföldről.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.