A KVH nagy pontosságú száloptikás giroszkóp termékei fotonikus chip technológiát alkalmaznak

  A KVH Industries a közelmúltban bejelentette, hogy a fotonikus chip technológiát integrálja a nagy pontosságú száloptikás giroszkóp termékekbe, és tavaly december végén (Photonic Gyro) az IMU prototípusa új foton giroszkóp inerciális mérőeszközöket szállított a kiválasztott felhasználóknak. A KVH mérnökei által kifejlesztett fotonikus chip technológiát úgy tervezték, hogy elérje a centiméteres pozicionálási pontosságot, és megfeleljen az autonóm járműfejlesztők igényeinek.

A termékfejlesztési időszak alatt a fotonikus Gyro IMU-prototípusú tea megmutatja erős navigációs teljesítményét, szög-véletlenszerű séta (ARW) és torzítás instabilitása kiváló, a fenti két paraméter autonóm vezetés A jármű két legfontosabb teljesítményparamétere.

A fotonikus Gyro IMU prototípus szöges véletlenszerű séta vagy zajértéke kisebb, mint 0,0097 kWh, ami nagyon alacsony, és rendkívül nagy pontosságú navigációt támogat. Ezen túlmenően a terméknek nagyon alacsony torzítási stabilitása vagy sodródási értéke van, mérve 0,02 fok / óra. Az alacsony sodródás a legfontosabb paraméter a pozíció fenntartásában és a precíz kormányzási mérések biztosításában, amelyek kritikusak a jármű biztonsága szempontjából.

Ennek a fotonikus chip technológiának a kifejlesztésével a KVH nagy teljesítményű, alacsony költségű, nagy teljesítményű inert rendszerek tömegtermelését teszi lehetővé, amelyek kevesebb munkát fognak igénybe venni. A KVH száloptikás giroszkópokat és száloptikás giroszkóp alapú inert rendszer termékeket gyárt az Illinois-i Tinley Parkban.

A cégvezető Kits van Heyningen elmondta: "Az érzékelő fúziós technológiája kulcsfontosságú szerepet játszik az autonóm járművek működésében. A cég száloptikás giroszkópjai és száloptikás giroszkóp alapú inerciális mérőeszközei nagyon pontosak, és a termék pilóta nélküli Nagyfokú pontosságú és fotonikus chip technológiával a vállalat foton giroszkópjai az autonóm vezetési technológia központi eleme. "

A KVH szabadalmaztatott fotonikus chip technológiája még mindig várakozik a jóváhagyási fázisra, a fotonikus integrált áramkör segítségével a száloptikás giroszkópokhoz és a száloptikás giroszkóp alapú inert rendszerekhez, amelyeket az iparág nagy teljesítményű inert érzékelőknek tekint.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.