Nem profitál annyira pesszimista? A külföldi befektetések javították az Apple minősítést

  
Az USA külföldi tőkéje kiadta a legfrissebb jelentést, és 10 okból sikoltozott a technológiai óriás Apple-be, és az „Apple” minősítést „vásárol” -ra emelte, és a célárat 180 dollárról 210 dollárra emelte.

Bár az amerikai külföldi befektetések az Apple szállítmány előrejelzését a következő évben korrigálják, 190 millió darabot fog javítani 200 millió darabról. Azonban az 5G kereskedelmi forgalomnak köszönhetően a becslések szerint az Apple 2021-es szállítása várhatóan vissza fog térni a 200 millió jelre, sőt a lehetőség 220 millió darabra nőtt.

Összehasonlítva a legtöbb brókerek, az Apple külföldi befektetése az első, hogy forduljon az Apple, és ez rohant az Apple számos okból, beleértve az ellátási lánc érdekében állományok stabilizálódtak, bruttó árrés lesz pozitív növekedés az idei második felében és a szolgáltatási bevételek a következő évben gyorsulnak és nyereségkiigazításra kerülnek, nincs várható pesszimizmus, az egészségügyi ellátás fokozott behatolása és a hordható termékelrendezés, valamint a 200 millió felhasználó rendszeres frissítése.

Emellett a külföldi befektetők is optimisták, hogy az Apple versenyképes új termékkel rendelkezik az összecsukható gépek és az 5G ellen, egy nagyon hűséges felhasználói bázis és egy demográfiai változás az Apple számára. A pénzügyek és a befektetések szempontjából az Apple maga is erős pénzforgalommal rendelkezik, a jövőbeni M&A és visszatérési ráta még mindig érdemes várni, és a részvényárfolyam már a 26% -os csúcsról, a jelenlegi állományból származik. az értékelés alacsony.

Amellett, hogy optimista az Apple piaci kilátásaival, az amerikai külföldi befektetések is frissítették a tajvani Apple ellátási láncot, optimista, hogy a TSMC visszatérhet a hőmérsékletre, és a célárat 230 USD-ról 260 USD-re emelik; Optimalista a Da Liguang előnyeiből, a Da Liguang célértéke 4,490 USD-ról 5 000 USD-re emelkedett.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.