A félvezető egy húzó palack? A Samsung Electronics az év második felében fog megjelenni a megjelenítő üzletágban

A Core Technology News, a Samsung Electronics kiadta az előzetes bevételi jelentését az 5. helyen, 6,5 milliárd nyereséggel, az előző év azonos időszakához képest 56,29% -os csökkenést mutatott. A koreai média & quot; Korea Daily & quot; rámutatott arra, hogy a memóriaárak csökkenése a lassú félvezető ipar fő oka, a második felében Az OLED kereslet helyreállítása várhatóan a Samsung Electronics-t fogja profitálni.

A Samsung Electronics második negyedévi kezdeti árbevétele 56 billió nyeremény volt és nyeresége 6,5 milliárd nyert. A Kína és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi viták elmélyülésével csökkent a félvezetők iránti kereslet, ami a Samsung Electronics DRAM és NAND flash memóriájának árának csökkenéséhez vezetett. A koreai értékpapír-ipar elemezte, hogy a félvezető divízió nyeresége a tavalyi második negyedévben 1,16 milliárd nyert. Csak mintegy 3 trillió nyereményt nyert, ami több mint 70% -kal csökken, ami befolyásolja a Samsung Electronics általános jövedelmezőségét.

Az év eleje óta a DRAM-árak több mint felére csökkentek. A DRAMeXchange piackutató cég tavaly sürgősségi jelentést adott ki, rámutatva, hogy a harmadik negyedévben 15% -kal, a negyedik negyedévben pedig további 10% -kal csökken.

A félvezető üzletág kilátása az év második felében tele van bizonytalansággal. Bár a koreai értékpapír-ipar örömmel néz, a félvezető szektor valószínűleg nem tud gyorsan felépülni az év második felében. Idén a KTB Befektetési Értékpapír kutatója, Jin Liangzai azt jósolta, hogy mivel a félvezető ipar aktívan alkalmazkodik a kereslethez és a kereslethez, a készlet kezd megemészteni, és várhatóan a következő év első negyedévét folytatja.

& quot; Korea Economy & quot; jelentés rámutatott, hogy a modern értékpapír kutató Lu Genchang (transzlitációs) elemzés, Japán exportkorlátozása pozitív hatást gyakorol a Samsung memóriatermékeinek árára, ha Japán korlátozza a kereskedési órákat, a túlzott memóriaárak okozta mellékhatások túl nagyok, Japán kereskedése a korlátozások nem várható hosszú ideig.

A Samsung Electronics Semiconductor üzletághoz képest más osztályok viszonylag jó védelmet nyújtanak. Különösen az első negyedévben a veszteségmegjelenítő szektor első negyedévében, a második negyedévben részesült a kínai okostelefon-vállalatok OLED-ek iránti kereslet növekedése. A negyedéves nyereség 500 milliárd nyereségre változott, ami a Samsung 6 billió nyereménye volt. Egy.

Az okostelefon üzletág nyeresége mintegy 2 trillió volt, ami alacsonyabb, mint az előző év azonos időszakában (2,6 billió nyeremény). A koreai értékpapír-ipar úgy véli, hogy az első félévben a zászlóshajó Galaxy S10 sorozat értékesítési volumene megugrott, de nem érte el az elvárásokat. Azonban a magas árú Galaxy A sorozat nagy népszerűséget teremtett, de nem tudja javítani a mobiltelefon ASP-jét (átlagos eladási ár).

A második félév várhatóan növelni fogja a Samsung Electronics jövedelmezőségét - a megjelenítő részleget. Jin Yunhao, az IBK befektetési értékpapír-kutatója arra számít, hogy az ívelt OLED-ek iránti kereslet az év második felében jelentősen megnő az első félévhez képest. Az általános OLED képernyők nemcsak széles körben használhatók Dél-Koreában az alacsony minőségű mobil telefonokban, hanem Kína továbbra is növeli a keresletet. A szezon működési aránya körülbelül 100%.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.