Az Intel új DSB-motort fog felvenni a jövőre, a PC-teljesítmény hatékonyabb lesz

Nem titok, hogy az Intel kész belépni a grafikus kártya piacára, de ennek a grafikus kártyanak a részletei mindig izgalmasak voltak. Mindannyian tudjuk, hogy az Intel 10. generációs Core Ice Lake-jét a Gen 11 központi kijelzője táplálja. Közvetlenül a bevezetés után a Gen12 grafikus kártya építészeti hírei elkezdtek terjedni.

Néhány külföldi média azt mondta, hogy a legutóbbi Linux-kernel-javításban a Gen12 grafikai architektúrára vonatkozó üzenet található. Pontosabban, megtudtuk, hogy a Gen12 grafikus kártya új DSB motorral rendelkezik. A motor teljes neve a Display State Buffer, a fordítás neve pedig a display buffer, amelyet főként a tartalomsebesség váltására használnak. A futó számítógépen a DSB csökkentheti a tartalom betöltési idejét és a CPU terhelését, ami egyszerűen a CPU egyes feladatainak kezelése.

A DSB-motorról azt állítják, hogy csak a Tiger Lake építészetben és csak az Xe-ben használják 2020-ban. Érdemes megjegyezni, hogy a DSB-t a Linux-rendszermag-javításban a Gen12 kijelzővezérlőben bevezetett hardverjellemzőként írják le. A DSB azonban csak egy adott esetben használható, és a befejezés után a motort automatikusan letiltják.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.