Az Intel beperelte a korábbi alkalmazottakat: azt mondta, hogy Micronnak próbált csúcs titkos techno

  Az Intel korábban bejelentette, hogy a Micronnal folytatott NAND Flash-tevékenység megszűnt a harmadik generációs 3D-NAND Flash (96-réteg) fejlesztése után. A kettő közötti kapcsolat azonban nem tűnik békében.

A Financial Times szerint az Intel nemrégiben pert indított egy korábbi alkalmazott ellen, aki azt állította, hogy ellopta a 3D XPoint technológiájának titkos dokumentumait, és átadta Micronnak.


A dolgozó neve Doyle Rivers. Az Intel azt mondta, hogy a Rivers megpróbált továbbítani egy 3D XPoint technológiát titkos fájlt, de blokkolta az Intel hálózati biztonsági felderítő létesítményét. Ezután megválasztotta a fájlt egy USB flash meghajtóra.

Az incidens észlelése után az Intel elküldte az e-mailt a Riversnek, kérve az USB flash meghajtót. A folyók azonban nem térnek vissza, és nem válaszoltak az e-mailre, hanem átadta az U lemezt Micronnak.

Jelenleg az Intel pert indított a Rivers ellen a Calif. Sacramento-i bíróság előtt, állítása szerint megsértette a kereskedelmi titkok és más kapcsolódó megállapodások védelmét. Azonban a Micron nem fedezte az ügyet, és az Intel nem vetette fel.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.