Az Intel kiadja a legújabb neurális hálózati processzort és a következő generációs látásfeldolgozó egységet

A Phoenix Network Technology szerint az Intel ma bejelentette a Nervana neurális hálózati processzort (NNP) és a következő generációs Intel Movidius Myriad vizuális feldolgozó egységet (VPU) Pekingben.

Julie Choi, az Intel mesterséges intelligencia üzletágának alelnöke, valamint az Intel mesterséges intelligencia platformjának és a piackutatásnak az igazgatója elmondta: "Az Intel a mesterséges intelligencia hardverének, a szoftvernek és az ökológiai együttműködésnek a három szempontjára összpontosít. Ez az üzlet várhatóan többet generál, mint 3,5 milliárd USD 2019-ben. Bevétel. "

A Nervana NNP az első dedikált ASIC chip, amely a felhő- és adatközpont-ügyfelek számára bonyolult mélyreható tanulást tesz lehetővé, nagy skálázhatósággal és hatékonysággal. Egyensúlyt teremt a számítástechnika, a kommunikáció és a memória között. Legyen szó akár kis méretű klasztráról, akár a legnagyobb Pod szuperszámítógépről, szinte lineárisan és nagy hatékonysággal bővíthető.

Az Intel Nervana neurális hálózati következtetési processzornak (Intel Nervana NNP-I) előnyei is a nagy teljesítmény és az alacsony költség, és rugalmas alaktényezője alkalmas nagy intenzitású multi-mode következtetések végrehajtására a tényleges méretarányban. Ugyanakkor az Intel nemrégiben kiadta a következő generációs Intel Movidius Myriad vizuális feldolgozó egységet (VPU).

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.