Intel Global alelnök: 10 000 FPGA tehetség képzése Kínában a következő 3 évben

A nemrégiben Chongqingban tartott 2019. évi Zhibo-konferencián Dan McNamara, az Intel alelnöke és a Hálózati és Custom Logic Divízió vezérigazgatója azt mondta, hogy az Intel PC-központú az adatközpontú átalakulásban. Chongqingban az Intel tavaly decemberben alapította a vállalat legnagyobb FPGA innovációs központját. Az egyik legfontosabb cél az, hogy segítsen a partnereknek és az ügyfeleknek az 5G és az élen alapuló számítástechnika innovációjának felgyorsításában egy adatközpontú világban, miközben inkubálják és ápolják az induló vállalkozásokat, és teljes mértékben elősegítik a kínai FPGA ökoszisztéma felépítését.

A DanMcNamara úgy véli, hogy a jövőben elosztott számítástechnikát és az élszámítást szélesebb körben fogják használni. A számítástechnika egyre szélesebb körben elterjedt, lehetővé téve az elosztott számítástechnikát a hálózatban, lehetővé téve a skálázható telepítést az eszközök és a felhő között, miközben az alacsony késleltetésű szélsőséges kiszámítást is elérheti. Különösen a szélsőséges számítástechnika esetében ez a fordulópont a jelenlegi fejlődésben. Egyre több és több masszív eszköz válik szélső eszközré, és az ezen szélső eszközök által generált adatokat valós időben helyileg kell feldolgozni, ami megváltoztatja a vállalkozás működési módját, és új szolgáltatásokhoz vezet, például az intelligens gyártáshoz és az intelligens városi alkalmazásokhoz. Amellett, hogy a felhős játékok, az AR, a VR és a különféle elosztott tartalmi iparágak.

Az átalakítás előmozdítása érdekében az Intel három stratégiát alkalmazott: az egyik a termékek széles skálájának felépítése, a különféle chip termékek tervezése; a második a nyílt forráskódú projektek, például az él video- és adatcsomagok támogatása, a harmadik az egész ökoszisztéma felépítése. . A DanMcNamara megemlítette, hogy az Intel a China Mobile és a China Telecom közreműködésével támogatja a sokoldalú együttműködést a hálózati funkciók, például átjárók és csomagmagok, valamint az élszámítás területén. Olyan felhőalapú szolgáltatókkal, mint például a BAT is működik. Az "5G +" Az Intel és a Baidu új vertikális iparági alkalmazásokat indít. Ezen felül Ali és Tencent néhány IOV és Internet of Vehicle projektet is folytatnak.

A processzoroktól, GPU-kig, FPGA-kig, ASIC-ig, a jövőbeli idegi mimetikus számításokig, kvantumszámításig stb. Kezdve az Intel teljes mértékben megszervezi a jövő végpontok közötti számítástechnikai innovációit az adatok értékének teljes kinyitása érdekében. A DanMcNamara hangsúlyozza, hogy az FPGA-k rugalmasak, hatékonyak és átprogramozhatók az egyedi teljesítmény, az egyedi teljesítmény, a nagy átviteli sebesség és az alacsony volumenű késleltetés érdekében, így olyan területeken alkalmazhatók, mint például a mesterséges intelligencia, a felhőszolgáltatások, az adatközpontok, az 5G, az önálló vezetés és vizuális feldolgozás. Az alkalmazás egyre szélesebb körű. Az Intel teljes körű számítástechnikájával kombinálva az FPGA-k jobban felszabadíthatják az adatok hatalmas potenciálját. Mint egy nagyon rugalmas és nagy teljesítményű számítási gyorsító, az FPGA létrehozhat egy szimulációs és ellenőrző platformot, amely a szoftverek és a hardverek kombinálását szolgálja a nagyszámú innovatív induló vállalkozás számára, és nagyon fontos gyorsulási motorré válhat a technológiai innováció új körében.

Az Intel Chongqingban található FPGA Innovációs Központjának egyik fő célja, hogy segítse a partnereket és az ügyfeleket az 5G és az élen alapuló számítástechnika innovációjának felgyorsításában egy adatközpontú világban, miközben az induló vállalkozásokat inkubálja és ápolja, hogy teljes mértékben támogassa Kína FPGA ökoszisztémáját. . A DanMcNamara szerint a központ FPGA felhőgyorsítási platformját eddig több mint 50 vállalathoz és egyetemhez kötötték, hogy segítsék őket az infrastruktúra küszöbének csökkentésében és a konkrét alkalmazásfejlesztési munkájukban. Az Intel nemzetközi rendezvényeket és kapcsolódó eseményeket is szervezett. Az idei Zhibo vásáron az Intel Integrált Intelligencia Expo Szervező Bizottság által szervezett Intel Intelligens Innováció Nemzetközi Verseny Peking, Sanghaj, Wuhan, Guangdong, Hongkong, Makaó és Dawan kerület négy fő részlege révén ragyog, több mint 400 innovációval 11 ország szerte a világon. A csapat feliratkozott a show-ra való részvételre, bemutatva az iparág intelligenciáját és alkalmazását a különböző területeken.

„Kínai iparági partnereinkkel innovatív ökoszisztémát építünk, amely az összes vásárlónk számára előnyös lesz a világ minden tájáról. Egy ilyen jövőorientált ipari ökoszisztéma felépítése valóban innovatív áttörést eredményez - Kínában és világszerte ”- mondta Dan McNamara. "Az elkövetkező három évben az Intel együttműködik az ipari partnerekkel az FPGA-k és más kapcsolódó támogató szoftverek több mint 10 000 fejlesztőjének képzésében és tanúsításában egy olyan tanfolyam-sorozat révén, amely elősegíti az AI, 5G, big data és felhőszolgáltatási alkalmazások alkalmazását. & quot;

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.