Az Intel vezérigazgatója, Robert Swan Nyitott levél: Az Intel Forward megnyomása

  Az Intel csütörtökön bejelentette, hogy a vállalat hivatalos vezérigazgatójaként kinevezte a vállalat pénzügyi vezetőjét és ideiglenes vezérigazgatóját, Robert Swant. Első napján Robert Swan négy fő feladatra összpontosított, amelyeket az Intel a jövőben az Intel alkalmazottai, ügyfelei és partnerei számára készített nyílt levélben fog összpontosítani.


Robert Swan elmondta, hogy az elmúlt hét hónapban a legnagyobb eredmény az volt, hogy megértse az Intel fontosságát az ügyfelek számára, valamint a vele járó felelősségeket és lehetőségeket. Az Intel elkezdte átalakítani és átalakulni egy PC-központú adatközpontú céggé, amelyet úgy véli, hogy az Intel történetének legsikeresebb átalakítása lesz.

A nyílt levél teljes szövege a következő:

Megtiszteltetés számomra, hogy kinevezhetem az Intel vezérigazgatójává. Szeretem a korábbi CFO szerepét. Az elmúlt hét hónapban, mint ideiglenes vezérigazgató, elmélyítettem az Intel iránti szeretetemet, és szerettem az Intel küldetését, alkalmazottait és ügyfeleit. Amikor a tanács azt akarta, hogy vezérigazgató legyen, megragadtam a lehetőséget, hogy eltávolítsam az „ideiglenes” szót a pozíciómból.

Vezetőcsapatként elkötelezettek vagyunk abban, hogy nagyszerű csapatokat és kultúrákat építsünk és ügyfeleinket kiszolgáljuk. A vezetés olyan csapatverseny, amely egyesíti a csapatokat, irányt ad, és akadálytalanul hagyja el a csapatot, így mindent megtesz, hogy elérjék azokat a célokat, amelyek mások szerint lehetetlenek. Az elmúlt hét hónapban a legnagyobb eredményem az volt, hogy megértsem az Intel fontosságát az ügyfelek számára, valamint az ezzel járó felelősségeket és lehetőségeket.

Az elkövetkező hetekben és hónapokban négy kulcsfontosságú feladatra összpontosítunk.

Először is bátornak és félelemnek kell lennünk. Az Intel csapatának technikai és stratégiai elképzelése elegendő a technológia jövőjének alakításához. Céljaink soha nem voltak olyan nagyok, de az Intel történetének legnagyobb célpiacán a részesedése még mindig viszonylag kicsi. A világ egyre inkább adatközpontú, és minden adat feldolgozása, továbbítása, tárolása és elemzése szükséges. Továbbra is támadnunk kell, és innovatívnak kell lennünk.

Másodszor, az alapstratégiánk nem változott: elkezdtük átalakítani, és úgy véljük, hogy ez lesz a vállalat történetének legsikeresebb átalakulása. Egy PC-központúról adatközpontú céggé alakulunk, amely megalapozza az innovációt a világban. Megváltoztatjuk azt, hogy mi szolgálja ügyfeleinket és hogyan tudunk együtt dolgozni a legjobb technológia megteremtése érdekében. Meg kell figyelnünk ügyfeleinket és segítenünk ügyfeleinknek, hogy jobban kiszolgálják ügyfeleiket, és nyerünk.

Harmadszor, a végrehajtásunkat javítani kell. Leghatározottabban. Az ügyfelek várják Önt.

Negyedszer, erős kultúránk van. Céljaink elérése érdekében tovább kell fejlesztenünk. Kultúránknak minden Intel alkalmazottat bátornak és félelmetesnek kell lennie arra, hogy összpontosítson azon, hogy mit gondol. Ezenkívül a kultúrának tiszteletben kell tartania az igazságot és az átláthatóságot, először be kell tartania az ügyfelet, és egyesülnie kell ahhoz, hogy „egy Intel” legyen.

Az Intelnek dicsőséges története van, de még nagyobb ambíciókat akarunk mutatni. Folytatnunk kell a növekedést, és az Intel jövőjét világossá kell tenni, mint a legendás múltunk.

Megalapozott alapunk van, és várom mindazt, amit a jövőben együtt tudunk elérni. Mindent elmegyek.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.