Az IMT 8-Chip Wafer MEMS feldolgozó szolgáltatásokat hirdet

Peking, Kína, 2019. június 12. - Az Innovative Micro Technology, Inc. (IMT) hivatalosan bejelentette, hogy a vállalat most már 8 hüvelykes (200 mm) lapkás mikroelektromechanikai (MEMS) feldolgozó szolgáltatásokat tud nyújtani, míg a A vállalat még példátlanul gazdag források kombinációját is biztosítja a MEMS iparág számára. A 8 hüvelykes ostyák megváltoztatták a MEMS eszközgyártás gazdaságosságát, és minden ostya kétszer annyi eszközt tud előállítani, mint egy 6 hüvelykes ostya.

Az IMT folyamatos tőkefejlesztési programjának egy másik eredménye a 8 hüvelykes ostya feldolgozási szolgáltatások nyújtása az ügyfeleknek, amely tavaly ősszel befejezte az adománygyűjtés új fordulóját. Az IMT folytatta a 130 000 négyzetméteres gyártelep és a 100 000 négyzetméteres 100-as osztályú, tiszta helyiség fejlesztését.

2000 óta az IMT úttörő szerepet tölt be a MEMS eszközök tervezésében és gyártásában, és eddig több mint 500 projektet végzett. A MEMS technológia kihasználja a félvezető ostyák feldolgozásának pontosságát és iparági skáláját, hogy szilícium vagy üveg nanoszálas szerkezeteket készítsen, jelentősen javítva a fizikai funkcionalitást igénylő eszközök teljesítményét. A cég Észak-Amerika vezető független MEMS-gyártója, amely innovatív rendszerszolgáltatókkal és világszerte elképzelhetetlen eszközökkel együttműködik a versenyelőny megteremtése és fenntartása érdekében.

„Ez a mérföldkő bizonyítja, hogy hajlandóak vagyunk támogatni ügyfeleink növekedését” - mondta az IMT vezérigazgatója, Craig Ensley. „Nagyon örülünk annak a ténynek, hogy a több mint 1 milliárd dolláros bevételű vállalat több tucatja, köztük számos S & P 500 vállalat, az IMT-t választotta MEMS-eszközök építéséhez.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.