IC Insights: Az IC piaci teljesítménye az idei év első negyedévében 71 évszakban új alacsonyra emelk

  Az IC Insights kutatóintézete rámutatott arra, hogy az IC piac gyenge teljesítménye az idei év első negyedévében növeli az IC piaci visszaesésének kockázatát az egész évben 9% -kal, és azt mondta, hogy az IC-piac eladása a Az első negyedév az 1984-es szezon első negyedéve. A Nagy Négy év óta a harmadik negyedév óta új alacsony.


Az IC Insights adatok szerint 1984 első negyedévétől az első negyedév 141 negyedévéig az IC-piac mindössze 7% -aa több mint 10% -kal csökkent. A jelentés felsorolja azokat a negyedeket is, amelyek 1984 óta dupla számjegyűek, és az egy évszak átlaga 20,5% volt 2001 első két negyedévében, mint az elmúlt év legnagyobb csökkenése, és 1985 első negyedévében mínusz 18%, lefelé az egész éves recesszió. 19% a harmadik; az első negyedév 17,6% -kal csökkent a negyedikre, a recesszió pedig 2009 első negyedévétől nagyobb, mint a pénzügyi szökőár hatására, negyedéves csökkenéssel 14,3% -kal, az ötödik legnagyobb recesszióval.

Az IC Insights rámutatott, hogy ha az év első negyedévében a piacon kétjegyű csökkenés tapasztalható, az IC piaci recesszió az adott évben legalább 9% lesz. Érdemes megjegyezni, hogy 1984 óta az első hét csökkenésből három volt 2001-ben. Ezért az IC-piac katasztrofális csökkenése 33% -kal 2001-ben még mindig a legrosszabb éves teljesítmény az IC-ipar történetében.

Emellett minden évben az első negyedév általában az IC-piac legszegényebb szezonja. Az IC Insights kiderült, hogy az elmúlt 36 év első negyedévében a piac átlagosan 2,1% -kal csökkent, de az IC-piac 18% -kal csökkent az idei első negyedévben, ami komolyabb. Két számjegyű hanyatlás következik be, és az idei év második felében a növekedésnek jobbnak kell lennie, mint a múlté.

Ami az IC-piac bűnösét illeti, az ügynökség a jelentésben rámutatott, hogy a memóriapiac instabil instabilitása okozza, és úgy véli, hogy az idei emlékezet nagyon kedvezőtlen lesz a teljes IC-piac növekedésére. A becslések szerint a memóriapiac várhatóan 24% -kal csökken ebben az évben. A teljes IC-piac 9% -kal csökkent, és ha a memóriapiacot nem számoljuk, az idei IC-piac teljesítménye lapos lesz.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.