Huawei 3000 IKT-képességet képez Jordániának

  A Jordan Times április 8-án jelentette be, hogy Jordánia információs és kommunikációs technológiai (IKT) osztálya és a Huawei egyetértési megállapodást írt alá a tehetségfejlesztés elősegítése érdekében a Jordániai technológiai iparágban.


A Jordanian News Agency, a közel-keleti és az észak-afrikai világgazdasági fórumon, amely április 7-én véget ért, Jordánia és Huawei egyetértési megállapodást írt alá. A Huawei három Jordániai egyetemkel együttműködik három Huawei Intézet létrehozásával, mintegy 3000 fővel. A diákok és az állami tisztviselők hároméves IKT-képzést biztosítanak.

Jordánia király Abdullah király és Hussein koronaherceg találkozott Guo Pingel, a Huawei igazgatótanácsának elnökével, hogy megvitassa Jordánia regionális szintű IKT-versenyképességét. A találkozón részt vett a Jordánia és a Huawei közötti együttműködés bővítése is. Abdullah király háláját fejezte ki Huawei-nek a kapacitásépítő központ létrehozásáért és az IKT fejlesztésének elősegítéséről Jordániában.

2017-ben a Huawei kiadta az IKT versenyképességi éves jelentés első kiadását, és a jelentés új verziója hamarosan megjelent. A Huawei együttműködik a Jordánia IKT-részlegével az oktatás információs, egészségügyi és intelligens városok céljainak elérése érdekében Jordánia 2025-ös fejlesztési tervében. .

Guo Ping, a Huawei rotációs elnöke elmondta, hogy a Jordán kormány „világos tervvel rendelkezik”, és Jordánia technológiai megoldásait alkalmazza az intelligens fejlesztésre és a társadalmi konstrukcióra, fenntartható vezetői csapat felépítésével, amely a szükséges készségekkel rendelkezik ahhoz, hogy Jordanet tovább vezesse. fejlesztése.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.