A globális chip-értékesítés májusban közel 15% -kal csökkent, Kínában 9,8% -kal

A külföldi média azt mondta, hogy az új statisztikák azt mutatják, hogy a globális chipértékesítés ez év májusában közel 15% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, és Kínában az értékesítés 9,8% -kal csökkent.

Szingapúr "Lianhe Zaobao" július 2-án jelentették be az US Semiconductor Industry Association hivatalos honlapja szerint, melyet július 2-án jelentettek be, a májusi globális félvezetők értékesítése 33,1 milliárd dollár volt (1 dollár körülbelül 6,9 jüan), ami 14,6% -os csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest . %, ami 1,9% -os növekedést jelent az idei év áprilisában.

A jelentés szerint az összes regionális piacon elért árbevétel a tavalyi év azonos időszakához képest csökkent, 9,0% -kal csökkent Európa, 9,8% -kal Kína, 12,6% -kal az ázsiai-csendes-óceáni és 13,6% -kal Japánban. Az Amerika legnagyobb mértékben csökkent, elérve a 27,9% -ot.

John Neufer, az American Semiconductor Industry Association elnök-vezérigazgatója elmondta: "A globális félvezetők értékesítése nem érte el az értékesítést az előző év hasonló hónapjában, ami az ötödik egymást követő hónap negatív növekedés."

A jelentés szerint az American Semiconductor Industry Association az Egyesült Államok félvezető iparágának egyik fő szervezete. Értékesítése az amerikai félvezetőipar összes értékesítésének több mint 90% -át teszi ki. Híres chipgyártók Intel, Broadcom, Micron Technology, stb. Az egyesület tagja.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.