Az LG Innotek hivatalosan is kilép a HDI piacról, és bejelenti a PCB-üzletág leállítását

A BusinessKorea szerint az LG Innotek kilép a HDI piacról, és stratégiailag áthelyezi a munkaerőt és az erőforrásokat a félvezető üzletre.

Az LG Innotek bejelentette, hogy úgy dönt, hogy megszünteti a nyomtatott áramköri (PCB) üzleti tevékenységet, amely HDI üzlet, és a társaság teljes eladásának 3,1% -át teszi ki. Az LG Innotek várhatóan ebben az évben véget vet a PCB-gyártásnak, és jövő év júniusában abbahagyja a PCB-k eladását.

Az LG Innotek elmondta, hogy a HDI-üzletet felfüggesztették a mobil eszközök magas hozzáadott értékű termékek iránti kereslet csökkenése és a fokozott verseny miatt, ami az üzlet felfüggesztéséhez vezetett. Korábban a cég azt mondta, hogy különféle terveket fontolgat, beleértve a HDI üzletből való kilépést, hogy szubsztrát üzletét ésszerűsítse.

Az elemzők szerint az LG Innotek PCB üzleti értékesítése testvérvállalatoktól, különösen okostelefonoktól függ. Ebben az évben az LG Innotek PCB-termelése körülbelül 156 000, ami 2013 és 2016 között az éves termelés kevesebb, mint 30% -a, és az üzem üzemi szintje szintén mintegy 51% -ra esett vissza.

Az LG Innotek rámutatott, hogy a NYÁK-üzlet bezárása után bizonyos források átkerülnek a félvezető-szubsztrát-üzletágba, és a NYÁK-alkalmazottai szintén a félvezető-szubsztrát-üzletbe kerülnek.

Az LG Innotek szóvivője elmondta: "Javítani szeretnénk portfóliónk oly módon, hogy olyan vállalkozásokat választunk és összpontosítunk, amelyek növekedhetnek és profitot termelhetnek."

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.