Vezető RF MEMS technológia! A Qorvo bejelenti, hogy megszerezte a Cavendish Kinetics-t

Október 8-án a Qorvo RF megoldások szállítója bejelentette, hogy megvásárolta a Cavendish Kinetics, a világ vezető nagy teljesítményű RF szállítóját, és csapata továbbra is támogatja az RF MEMS (RF mikroelektromos mechanikai rendszerek) technológia alkalmazásának alkalmazását a Qorvo termékcsaládban. . És kapcsolja be ezt a technológiát nagy volumenű gyártássá a mobil eszközök és más piacok számára.

Eric Creviston, a Qorvo Mobil Termékek Divíziójának elnöke azt mondta: "A Cavendish Kinetics megszerzése lehetővé teszi számunkra, hogy megerősítsük a Qorvo piacvezető pozícióját az antennák hangolásában. A világ számos vezető okostelefon-gyártója megerősítette, hogy az antennák jelentősen javíthatók a Cavendish Kinetics RF MEMS segítségével. Teljesítmény, beleértve a csökkentett veszteségeket és a megnövekedett linearitást, a Qorvo optimalizálásra és kibővítésre kerül a vállalat eredeti bázisán, és alkalmazandó más alkalmazásokra, például az infrastruktúrára és a védelemre. "

Magától értetődik, hogy az RF MEMS egy RF termék, amelyet a MEMS technológia dolgoz fel. Az RF-MEMS technológia nagymértékű integrációt tesz lehetővé az MMIC-ekkel, lehetővé téve egy olyan rendszerbe integrált mag (SOC) létrehozását, amely integrálja az információk gyűjtését, feldolgozását, továbbítását, feldolgozását és végrehajtását. A mikroelektronikai technológia koncepciója szerint nem csak ostya-szintű gyártást, tételek gyártását képes előállítani, hanem az alacsony ár, a kis méret, a könnyű súly és a nagy megbízhatóság előnyeivel is jár.

Az RF MEMS eszközöket az okostelefonok fő és sokszínű antennájának hangolására használják alacsony, közepes és magas sávban, erősebb jelek és gyorsabb adatátviteli sebesség elérése érdekében. Az RF MEMS maximalizálja a teljesítményt kiváló Q tényezővel, javított linearitással és rendkívül alacsony beszúrási veszteséggel, ami nagyszerű lehetőségeket kínál a 4G és 5G rendszer jobb teljesítményére.

2015 óta a Qorvo a Cavendish Kinetics fő stratégiai befektetője. A Qorvo további részleteket nyújt a Cavendish Kinetics tranzakcióról a második negyedévi bevételi híváskonferencia során, a 2020-as pénzügyi évben.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16, Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.