A Delta épületautomatizálásának elrendezése, az amerikai Amerlux cég 90 millió dolláros megszerzése  A Delta március 8-án bejelentette, hogy szerződést írt alá egy amerikai LED világítástechnikai megoldást gyártó Amerlux-szal. A Delta Electronics (Hollandia) BV, a Delta Electronics 100% -os leányvállalata, 90 millió dolláros Amerlux-ot vásárol, és megerősíti épületeit. Az automatizálási üzletág várhatóan befejezi a tranzakciót a második negyedévben.

A Delta elmondta, hogy az épületautomatizálási üzletág az elmúlt években a stratégiai fejlődés egyik kulcsfontosságú pontja. Az akvizíció célja a világítótestek termékportfoliójának megerősítése az épületautomatizálás, az energiagazdálkodás, a LED ipari és kereskedelmi világítás területén az IoT keretében. biztonsági megfigyelés, decentralizált légkondicionálás és egyéb szempontok, inkább egy intelligens, zöld megoldás, a fenntartható, intelligens épületek és városok felé.

Ezenkívül megegyezés születik az Earn-out megállapodásról. Ha az Amerlux 2019-es működési bevétele és nyeresége a kamat, az adók, az értékcsökkenés és az amortizáció eléri bizonyos feltételeket, a Delta a szerződés szerint fizeti meg vagy fizeti meg az árat.

A Delta azt mondta, hogy a jövőben megtartja az Amerlux eredeti vezetői csapatát és személyzetét. A New Jersey-i Aucklandi üzem továbbra is beltéri és kültéri világítástechnikai termékeket üzemeltet és gyárt, beleértve az innovatív high-end beltéri és kültéri világítást is.

Az elmúlt években a Delta stratégia révén megvásárolta a Delta Controls, a Loytec és a Jingrui épületirányító cégeit, és most megszerzi az Amerluxot, és aktívan bővíti intelligens zöld megoldásait a fenntartható épületre és a városra.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.