CES 2019 Pico "Nagyítás": A G2 4K verzió bemutatása

  A CES a legújabb tudományos és technológiai iparág legújabb technológiájának és termékeinek „bemutatása”, amely a következő években a technológia trendjét vezeti. A Pico három éven keresztül a CES-nél dolgozik, új termékeivel.


Ebben a CES-ben a Pico hozza a legújabb VR all-in-one G2 4K-t, amely fenntartja a Pico G2 elegáns megjelenését és kényelmes viseletét. . A képminőség egyértelműbb és finomabb, a képernyő szemcséssége nagymértékben csökken, és a VR-élmény erős vizuális hatással van a helyszínre. Forradalmi előrelépés a virtuális valóság területén, ahol a meghatározás és a megjelenítési hatás "kemény mutatók".


Az új G2 4K akár 8K-os 360 fokos VR videotartalmat is képes dekódolni, precíz és sima fogantyúval, a VR „merülés” szélsőséges megnyomásával.

Érdemes megjegyezni, hogy a Pico együttműködött a Qixin Yiwei szemfigyelő technológiai szolgáltatójával, hogy közösen dolgozzon ki egy G2 4K-alapú szemkövető iparági megoldást a pszichológiai orvosi előrejelzés és gyógyítás, valamint a szemészeti betegségek felderítése és kezelése érdekében. . Ezen túlmenően ez a program széles körben használható a szociális alkalmazásokban, a szemmozgás játékokban, a szemmozgás elemzésében és más területeken is.

A G2 4K VR all-in-one-on kívül a Pico PicoZense TOF termékcsaládja egy új generációs mély kameramodulot is hoz létre a pico légi fényképezőgéphez.

Ez egy 3D intelligens fényképezőgép modul, amely a Qualcomm platformon alapul. Megjeleníti az arcfelismerő rendszer és a jármű intelligens interaktív rendszerének két alkalmazási sémáját. Kombinálhatja a 3D-t az arcfelismeréssel és a gesztus-felismeréssel, kombinálva a mélyreható adatokkal és a mesterséges intelligencia képfeldolgozási technológiával. Konkrétan bemutatjuk az észlelési teljesítmény alkalmazását a valós életben.

A PicoZense saját intelligens tér interaktív terminál pico-levegőjét is elhozta, 3D-s intellisense technológiát, integrált vetítő- és világítómodult is alkalmazott, hogy megvalósítsa a kéz és tárgy azonosítását a vetítési területen, és a saját fejlesztésű AI modell képzési eszközökkel objektumfelismerő modellek gyors modellezése. A Pico levegőfény két demót mutat be a gesztusfelismerés és a vetítés interaktív toronyvédelmi játékának a CES-en, és a jelenet nagyon szemet gyönyörködtető.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.