Az Audi új elektromos koncepcióautót mutat be hűvös drónvilágító rendszerrel

Az idei Frankfurti Autószalonon az Audi elindította az új AI: TRAIL koncepcióautót, amely három konkrét innovatív mintát kínál, köztük a sokoldalú elülső részét, a drónvilágító rendszert és az egyedileg testreszabott teret, amelyek mindegyike lehetőséget kínál más elektromos járművekre a a jövő. lát. Az egyik legszebb a hideg drónvilágító rendszer.

Az UAV világítási rendszerének első bemutatása az AudiLightPathfinderben, öt háromszög alakú drónból, pengék nélküli ventilátor-technológiával, amely lehetővé teszi a levegőbe repülést, LED-elrendezések segítségével az út elejének megvilágításához és a lencsén keresztül. Átadja a képet . Újrahasznosításkor automatikusan leállnak a tető töltőállványán, amely megvilágítja a környező környezetet is.

AI: A TRAIL drónvilágítása automatikusan aktiválódik, ha nincs elegendő fényforrás, és legalább két drón aktiválódik minden alkalommal. Ha kézi világításra van szükség, akkor okostelefonon keresztül vezérelhető. Ezeknek a drónoknak fejlett funkciója is van, amely lehetővé teszi a rendszer számára az irány meghatározását, amikor a jármű nem talál jó utat vadonban. Még kempingben is levetheti őket, és kempinglámpaként használhatja őket.

Az Audi azt mondta, hogy hagyják, hogy az autó a lehető leghamarabb elkezdje a megrendelések elfogadását, és különféle testreszabási lehetőségeket kínál.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.