1,18 milliárd áron az Lite-On Technology szilárdtest tárolást szándékozik eladni a Toshibának

Augusztus 30-án a Guangbao fióktelep egy nagy üzenetet adott, amelyben kijelentette, hogy a társaság igazgatótanácsa elfogadja és javasolja a szilárdtest tároló (SSD) üzleti egységének 100% -os tulajdonban lévő leányvállalatra, a Litere történő felosztását, az M&A 35. cikke értelmében. Törvény. Ezután a szilárdtest tároló üzletágot a japán tároló társaságnak, a Toshiba (TMC) -nek adták át részvényeladás útján. Az értékesítés tartalma tartalmazza a készleteket, a gépeket és a berendezéseket, az alkalmazottak csapatát, a technológiát és a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, az ügyfelek szállítói kapcsolatát, valamint az egyéb üzleti tevékenységeket és eszközöket. A tranzakció ellenértékét kezdetben 165 millió dollár készpénzben határozzák meg (körülbelül 1,18 milliárd RMB). Az eladás várhatóan 2020. április 1-jén fejeződik be.

A Guangbao Branch szerint a nettó eszköz könyv szerinti értéke ezúttal osztva 4,482 millió USD volt. A felosztás után a meglévő leányvállalat, a Jianxing új részvényeket bocsátott ki, és körülbelül 448 millió részvényt bocsátott ki, amelyet az üzleti érték átruházásának ellenértékeként a Guangbao Branch részére adtak át, és a szétválás várhatóan decemberben fejeződne be. Ezt követően a Guangbao Branch részvényeladás útján átruházta a szilárdtest tároló üzletágot a Toshiba Memory-ra, amelybe mintegy 1000 alkalmazottból álló csapat, valamint az üzleti és vagyoni eszközök mellett technológiai és szellemi tulajdonjogok, ügyfelek álltak. A beszállítói kapcsolatokat tekintve a ellenérték összegét kezdetben 165 millió USD-ban határozzuk meg, és a teljes részvényeladás várhatóan 2020. április 1-jén fejeződik be.

E tekintetben Chen Guangzhong, az Lite-On Group alelnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy tekintettel az adattárolási igény növekedésére a globális piacon, a szilárdtest-tároló üzletág vertikális integrációja ezen tranzakció révén nem csak gazdagítják az ipar upstream és downstream erőforrásait, de gyorsan növelik a műveletek skáláját is. A szilárdtest tároló üzletág és a Toshiba Memory Company mindenki számára előnyös helyzetben vannak.

Az Lite-On Storage Business 1995-ben alakult. A divízió 2008-ban létrehozta a Személyi Számítógép Solid State Storage Divíziót, és 2014-ben felállította a Vállalati és a Cloud Computing Data Center Solid State Storage részlegét. Az üzletág ma az iparág vezető a szilárdtestalapú meghajtók fejlesztője és gyártója, testreszabott megoldásokat kínál a vállalati és személyi számítógépek ügyfelei számára, akik neves ügyfelekkel rendelkeznek Amerikában, Európában és Ázsiában.

A Guangbao Branch elmondta, hogy az Lite-On Group aktívan átalakul felhőalapú számítástechnikába, LED-es világításba, autóelektronikába, intelligens gyártásba, IoT-be; és továbbra is az alapvető technológiákra és a versenyképességre összpontosít, optimalizálva a jövedelmezőséget és a termékkínálatot, ezáltal erősítve a részvényeseket, az ügyfeleket és a munkavállalók hosszú távú érdekeit. Ennek a részvénynek az eladása és átadása a helyi hatóságok jóváhagyása alapján történik, és várhatóan 2020. április 1-jén fejeződik be. Az ügyletnek nincs lényeges hatása a Guangbao pénzügyi üzletmenetére, és a vonatkozó bejelentések és nyilatkozatok tárgyát képezik ennek megfelelően. a törvény szerint, amikor a tényleges tranzakció befejeződik.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.