Az Apple következő iPhone-ját grafitlapokkal tervezik, és a tényleges piaci kereslet alacsonyabb lesz a VC-re.

Röviddel az iPhone 11 sorozat bevezetése után, az előrejelzési mester Tian Feng International Guo Mingxi közzétette a 2020-as iPhone előrejelzését.

Guo Mingqi mondta: "Úgy gondoljuk, hogy az áztató lemez (VC: vákuumüreg hűtőborda hűtése) nem szükséges az 5G mobiltelefon-kialakításhoz, ez a legnagyobb különbség az előrejelzésünk és a piaci konszenzus között. Úgy gondoljuk, hogy az új 5G iPhone gravititpehely 2020 második felében. A tervek szerint a Huawei 2020-as VC-igényét 50% -kal felülvizsgálták, az 5G-os mobiltelefonok 2020-ra történő igénybevétele az átlagos főzőlaphoz képest lényegesen alacsonyabb a vártnál. "

Guo Mingxi szavaiból ismert, hogy a főzőlap iránti igény jelentősen csökken. Ezt három fő okból összegezte. Először: a processzor mainstream folyamata 2020-ban az 5 nm / 5 nm + EUV korszakba lép. Ez hatékonyan csökkentheti a mobiltelefonok energiafogyasztását; Másodszor, a Qualcomm nem ajánlja a VC-t az 5G-os mobiltelefon referenciatervében, amelyet a márkás ügyfeleknek kapnak a közeljövőben; az utolsó 5G nem népszerű 2020-ban, tehát az 5G mobiltelefonok többnyire a 4G, vagy az 5G és a 4G-n keresztül integrálódnak. Az online mód elérése érdekében az energiafogyasztás alacsonyabb a vártnál.

Ezt követően Guo Mingxi azt is előre jelezte, hogy 2020-ban elfogadják a VC-programot a mobiltelefon-területen. Először is, az Apple, a hardver és a szoftver integrációjának előnyei vannak, tehát várható, hogy a 2020 5G iPhone az alacsonyabb költségű grafitlapot követi. dizájn, ahelyett, hogy a piac várható kockázatot jelentene. Másodszor, a Huawei részesült a fejlett SoC folyamatok és rendszerek tervezésében. Ezért a Huawei 5G-os energiafogyasztása 2020-ban alacsonyabb lesz a vártnál, és a Huawei 2020-as VC-igényét 50-60 millióra csökkenti. Úgy gondolják, hogy a Huawei nagyszámú hőcsövet vagy hőcsövet + grafitlemezt fog használni a VC helyett. A Samsung harmadik említése: a piac arra számít, hogy a Samsung 5G A sorozatú mobiltelefonok VC-t fognak használni, ám a jelenlegi helyzetből csak a legmagasabb szintű S sorozat és a Note sorozat használ VC-t, így a Samsung VC-igénye a vártnál alacsonyabb lesz. Végül megemlített más kínai márkákat. Figyelembe véve a Qualcomm és a MediaTek közepes hatótávolságú 5G chipeinek nagy energiafogyasztását, és az 5G mobiltelefonok csak a Sub-6GHz-et támogatják, az energiafogyasztás viszonylag alacsony, tehát a VC-igény a vártnál alacsonyabb lesz. .

Jelenleg a piac arra számít, hogy a kockázati kockázat iránti kereslet 2020-ban minden hónapban körülbelül 20 millió darab vagy annál nagyobb. Guo Minghao azonban azt várja, hogy a havi kockázati igény csak körülbelül 9-10 millió darab legyen, ami a piaci várakozások körülbelül 50% -a. Korábban a külvilág azt spekulálta, hogy a mobiltelefon-terület széles körben fogja használni a kockázati feszültséget, ami a piaci kockázat magas várakozásait eredményezte a piaci kockázat mellett.

Guo Mingxi diskurzusa alapján azonban elemezhetjük, hogy az 5G chipek energiafogyasztása általában nem magas, és az 5G kereskedelmi felhasználás kezdeti szakaszában integrálódnak az 5G és 4G, így az áztató lemez tényleges igénye nem lesz nagy magas. Nagy.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30522540ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.