Az AirPod-ok globális vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgatói ellátási lánc szállítanak

  Az Apple második generációs AirPodjait hamarosan megjelentetik, nemcsak az Apple ellátási láncai szívesen teljesítik az üzleti lehetőségeket, hanem a nem Ping márkájú vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók felrobbantják a nyomon követési hullámot az Apple nyomtatott áramköri lapjaitól. A Yaohua és Huatong, a Shin-Yi akusztikai komponensei és a Yingyida szerelőberendezése, amely az Egyesült Államok karja, és az összeszerelő berendezés, a Ruiqi, a Silicon Creation, a Shengqun stb. az Xuande és az Xingneng Battery Xingneng csatlakozóvezeték.


Az AirPod-ok hamarosan megjelennek, és a külvilág elvárja, hogy a vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók iránti kereslet elérje az új csúcsot. A jiahui tajvani gyárhoz kapcsolódó ellátási lánc húzza újra a kinetikus energiát. Általában elvárható, hogy a második generációs AirPod-ek fenntartják a lágy és kemény lemezek korábbi generációját. Yaohua és Huatong jó. Az arány javult, és továbbra is előnyös lesz. Meilu és Zhiqiang mester kulcsfontosságú technológiák a magas rendelésű zajcsökkentő technológiában. Az Apple mellett a Meilu megrendelései nem Apple ügyfelek számára is rendelkeznek, a második szezon először is előnyös.

Az új AirPods az idén az új Nikko fő növekedési lendülete lesz. A versenytársak bővítési képességének és az utóbbi szakasz bonyolult feldolgozásának hiánya miatt a második generációt a Xin Rixing fogja kifejleszteni. Ezért az új Nik Hing lesz a kizárólagos szállító. Kis mennyiségben szállították a gyárba.

A vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgató a vállalat tagjainak előnye mellett az összetevők beszállítójához, az IC-tervezéshez is kapcsolódik, a Ruiqi javította a múltban Bluetooth integrált MCU-t és codec-et, az elmúlt évben a kínai márka-ügyfelek rohantak nyomja meg a vezeték nélküli Bluetooth headset boom-ot Közepén a Ruiqi megragadta számos ügyfél megrendelését, és a vezeték nélküli Bluetooth-headset-chipek szállítása tovább emelkedett. Az eredeti mobiltelefon-ügyfelek mellett idén is a G-szenzor, a szilícium-érzékelő alkatrész, belépett a hordható eszközök területére, és aktívan bővíti a vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgató piacát. A Shengqun vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatója, amely tavaly töltötte az MCU szállítmány növekedését, főként a kínai ügyfelek befogadását részesítette előnyben.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.