Fel kell gyorsítani az 5G RF kommunikáció fejlesztését! A Cadence befejezi az AWR National Instruments leányvállalatának felvásárlását

Ma (16) a Kaideng Electronics (Cadence, USA) bejelentette, hogy befejezte az AWR Corporation, a National Instruments leányvállalata felvásárlását. Az AWR Corporation technológiája és tehetsége elősegíti a Cadence fejlődését az 5G rádiófrekvenciás kommunikációban és támogatja a rendszer-innovációt az űr- és védelmi, autóipari és vezeték nélküli piacokon.

Tavaly decemberben a Kaiden Electronics és az NI közösen bejelentették, hogy végleges megállapodásra jutnak a Cadence azon szándékáról, hogy megvásárolja az AWR Corporation-t.

Magától értetődik, hogy az AWR az NI 100% -os tulajdonában lévő leányvállalata. Az AWR a magas frekvenciájú RF EDA szoftver technológia vezető szállítója. Termékeit RF és nagyfrekvenciájú alkatrészek és rendszerek tervezésére használják a félvezető, az űrrepülés, a védelem, a kommunikáció és a tesztelő berendezések iparában.

Az akvizíció után az AWR professzionális RF tehetségcsoportja szintén csatlakozik a Cadence-hoz. Ugyanakkor a Cadence és az NI stratégiai együttműködési megállapodást kötöttek az együttműködés elmélyítésére és az innováció előmozdítására az elektronikus rendszerekben a kommunikációs területen.

Az AWR szoftver segít a mikrohullámú és az RF mérnököknek vezeték nélküli termékek tervezésében az összetett magas frekvenciájú RF alkalmazásokhoz. A technológia alkalmas a kommunikáció, a repülés és űrkutatás, a félvezetők, a számítógépek és a fogyasztói elektronika területére, és segíthet az ügyfeleknek a rendszer tervezésében és a termékfejlesztési ciklusok felgyorsításában, jelentősen csökkentve a koncepciótól a gyártásig terjedő időt.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.