Az ATP saját készítésű, 8 Gb-os DDR3 memóriagranulátumok: tovább fogják szállítani

  Mivel az ipar teljes mértékben a DDR4 memóriájához fordult, sok gyártó megszüntette a DDR3-t, és készen áll a DDR5 átvételére, de sok speciális felhasználó, különösen a hálózat és a beágyazott területek esetében továbbra is erős és folyamatos igény van a DDR3-ra.

Az ipari memóriatároló ATP Electronics ma bejelentette nagy sűrűségű 8 Gb-os DDR3-granulátumát, és megígérte, hogy biztosítani fogja a DDR3-memória folyamatos ellátását.


Az ATP memóriája gondosan kiválasztott és tesztelt, kiváló minőségű IC-kat használ, amelyeket 2xnm-es folyamatban gyártanak. A teljes modul kiterjedt és mélyreható tesztellenőrzésen ment keresztül, és nincs Hole Hammer sérülékenység, amely nem okoz adatszivárgást.

A memória különböző méretű. Az 1CS egy chipes csomag támogatja a DIMM, a SO-DIMM és a Mini-DIMM specifikációkat. A kapacitás 16 GB, a frekvencia 1600 MHz. A 2CS kettős chip csomag 16 / 32GB 1333/1600 MHz DIMM és 8GB 1600MHz Mini-. A DIMM-ek opcionálisak és támogatják az ECC-t.

Az iparág fő felhasználóinak köszönhetően azonban az ATP DDR3 memória nem jelenik meg a kiskereskedelmi piacon.

2018 szeptemberében az ATP együttműködési megállapodást írt alá a Micronnal. Miután a Micron megszüntette a DDR2 SO-DIMM, az UDIMM és az RDIMM memóriát, az ATP továbbra is DDR2 memóriát állított elő, és korábban a Micron SDR és DDR memóriamodulok gyártási engedélyét kapta.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.