Az AMD hét vállalat csatlakozik ahhoz, hogy nyolc új bányászati ​​gépet állítsanak elő

  Az amerikai chipgyártó AMD bejelentette együttműködését hét csúcskategóriás cég SaPPhire, ASROCK, ASUS, MSI, Biostar, TUL és Raijintek Eight bányászati ​​berendezésekkel, amelyek "végső stabilitást" nyújtanak.

Az AMD negyedik negyedéves jelentése a múlt hónapban azt mutatta, hogy a blokkhálózathoz kapcsolódó GPU-eladások az idei harmadik negyedévben elhanyagolhatóak voltak, de a CPU-eladások a grafikus kártyák értékesítésének csökkenését jelentették. Ugyanakkor az AMD megpróbálja megváltoztatni ezt a helyzetet.

Nyilvánvaló, hogy az új nyolc bányászati ​​termék megvásárolható a weboldalon, minden termék megoldásokat tud nyújtani az egyes felhasználók elvárásainak és vásárlóerejének megfelelően.


A szakértők a nyolc bányászati ​​gépet egy egyszerű bányászati ​​megoldásról írják le:

· SAPPHIREINCACS-14 sorozat: Ultra nagy teljesítmény 14 AMDDadeon RX470 GPU-k és AMD beépített G sorozatú FP4 SoC-k szabványos 4U formájú 19 "-os állványokhoz

· SAPPHIREMGI-9 sorozat: 9 rugalmas formájú AMDRadeonRX470GPU, kiemelkedő ár / teljesítmény arány

· ASRock Superior System: Ultimate stabilitás intelligens PCIe állapotfelismeréssel, 8 AMDDadeonRX570 vagy RX470GPU és AMDAM4SocketCPU támogatással

· ASUS I: 8 Az ADRadeon RX470 GPU-k megbízható stabilitást és optimális teljesítményt nyújtanak, könnyen kezelhetők

· MSIBlockchainRigF12: 24/7 teljesítmény, optimális hűtés és légáramlás, 12 AMDDadeon RX470GPU

· Biostar A578X8D: Stabil, egyszerű, gyors multi-GPU bányász által működtetett 8 AMDDadeonTM RX570GPU

· TULPowerHashA8 +: 8 AMDDadeon RX570GPU

· Rajintek testreszabható plug and play megoldás: Vállalati minőségi megoldás max. 10 AMDRadeon GPU-k támogatásával

Bár a digitális valuta árfolyama az idén egészen lecsökken, kétségtelenül súlyos csapást jelent a bányászat számára. Még ironikus módon a bányászati ​​hardvergyártók többet kerestek, mint maguk a bányászok. Bár az iparági fellendülés nem optimista, az AMD jelenleg nem hagyta abba az üzleti lehetőségeket a blokkhálózatban.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.