Az AMD Su Zifeng CES beszédet ad: vagy 7nm új terméket jelent

  A médiajelentések szerint az AMD nemrég bejelentette, hogy a cég vezérigazgatója, Dr. Su Zifeng a CES 2019-es kiállításon bemutatja a beszédet. Az AMD nem hozta nyilvánosságra a beszélgetés tartalmát, de a külföldi média azt sugallta, hogy Dr. Su valószínűleg bejelenti a fogyasztói 7nm-es termékeket ebben a beszédben.

Kép a www.google.com webhelyről

A hír megszakadt azzal, hogy a 7nm zen 2 valószínűleg Dr. Su beszédének főszereplője lesz. Arra számítanak, hogy az AMD bejelenti a CES-ben az ECYC második generációjának pontos időigényes és fogyasztói minőségű új feldolgozóit, beleértve az Acer CPU kódnevét, Matisse-t és az Aaront (12nm Zen +), Picasso-t.

Magától értetődik, hogy az AMD 7nm EPYC Rome CPU magot és I / O Die elválasztó tervet használ. A DDR-vezérlő az I / O-maghoz van kötve, ami növeli a memória késleltetését és a CPU-t lassabban érheti el az L3-at. Ezúttal azonban a Linux 4.21 rendszermag optimalizálva van, egy új QoS tartomány, amely az L3 gyorsítótár korlátokat, prioritást és memória sávszélességet érvényesít, hogy az új architektúra jobban alkalmazkodjon a szélesebb szoftver-ökoszisztémához.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.