Egy felmérés szerint az európaiak 60% -a részesíti előnyben az AMD processzorokat

Tudjuk, hogy az AMD a közelmúltban valódi versenytársakká vált az Intel árnyékában. Az Európai Hardverszövetség (EHA) szerint az AMD láthatósága az elmúlt két évben 50% -kal nőtt. Amikor feltették a kérdést a következő generációs asztali processzorokról, amelyeket vásárolni terveznek, a felmérésben részt vevő 10 000 válaszadó kifejezetten az AMD-t részesítette előnyben, 60% -uk az AMD-t választotta az Intel fölött.

Koen Crijns, az EHA elnöke elmondta: "Az elmúlt három évben az AMD nagy lendületet kapott a rajongók körében. A Ryzen CPU-k sorozatával az AMD kiküszöbölte a fennmaradó teljesítménybeli hiányosságokat, és rendkívül magas teljesítményt nyújtott." Az AMD az európai PC rajongók körében fokozatosan egyre népszerűbb. Egy hasonló 2018-os felmérésben a válaszadók 40% -a kedveli az AMD-t. Egy másik, ez év májusában végzett felmérés során ez a szám elérte az 50% -ot. Az elmúlt hónapokban az európai fogyasztók által az AMD processzorok iránti preferencia 50% -ról 60% -ra nőtt, ami az AMD legújabb, harmadik generációs Ryzen asztali processzoraival magyarázható.

Az AMD a grafikus kártyák terén is nyereséget ért el. Ebben az EHA felmérésben 72,8% -uk választja a GeForce grafikus kártyákat, és az AMD részesedése az elmúlt hat hónapban 19% -ról közel 23% -ra nőtt. Ezenkívül a felmérés azt mutatja, hogy szinte minden ember, aki szereti az AMD grafikus kártyákat, használja az AMD CPU termékeivel, és az Intel CPU + AMD grafikus kártya kombinációja csak a felmérés eredményeinek 2,9% -át teszi ki. Az AMD termékek nemcsak Európában népszerűek, hanem az Amazon USA legkelendőbb CPU listáján a tíz első processzor nyolcát az AMD processzorok foglalják el.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.