ST8500 programozható PLC modem SoC

Image of STMicroelectronics logo

ST8500 programozható PLC modem SoC

Az STMicroelectronics programozható rendszere a chipen (SoC) úgy tervezték, hogy támogatja az összes nagy teljesítményű hálózati kommunikációt (PLC)

Az STMicroelectronics ST8500 PLC modem SoC az intelligens energia rendszerek bonyolultságához kapcsolódó követelmények teljesítésére lett tervezve. A jövő intelligens hálózata hálózatoknak többrétegűnek és többdimenziósnak kell lenniük annak érdekében, hogy megbirkózzanak az intelligens energiahálózatok komplexitásával a kétirányú kommunikáció és a szolgáltatók és a fogyasztók között létrejövő villamosenergia-cserével, összekapcsolva a nagymértékben változó, megújuló forrásokat a nemzeti energiahálózatokkal és piacokon. Az ST8500 egy teljesen programozható SoC PLC-modem, amely képes bármely PLC protokollt futtatni 500 kHz-ig terjedő frekvenciasávban. Az eszközarchitektúrát úgy tervezték meg, hogy az összes fontosabb PLC protokoll szabványt (pl. ITU G.9904 (PRIME), ITU G.9903 (G3-PLC®) és sok más lehetséges PLC protokollt támogató CENELEC EN50065, FCC és ARIB specifikációk és fejlesztések.

Jellemzők
  • Multi-biztonsági módok, amelyek kielégítik az adatbiztonság szempontjából legszigorúbb követelményeket
  • Működési hőmérséklettartomány 105 ° C-ig kritikus alkalmazásokhoz
  • Kis méretű QFN csomag kompakt és költséghatékony alkalmazásokhoz
  • Teljesen programozható valós idejű
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Teljes 500 kHz sávszélesség támogatás

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.