PD30 sorozatú fotoelektromos érzékelő

Image of Carlo Gavazzi's Logo

PD30 sorozatú fotoelektromos érzékelő

Carlo Gavazzi miniatűr fotoelektromos érzékelői kompakt kivitelben nagy teljesítményűek

A Carlo Gavazzi PD30 szenzorcsalád kiváló érzékelési képességekkel ötvözi az optimalizált kompakt ház kialakítását. A méret csak 10,8 mm x 20 mm x 30 mm, megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen túlmenően a PD30 család számos érzékelési elvre kiterjed, amelyek szinte bármilyen alkalmazás követelményeit elégítik ki: diffúz fényvisszaverő, háttérzáró, fényvisszaverő polarizációval vagy anélkül, még átlátszó tárgyak, valamint átmenő sugárzás esetén is. Ezek a PD30 érzékelők kiválóan alkalmasak olyan alkalmazásokhoz, ahol a helytakarékosság és az észlelés nagy pontossága létfontosságú.

PD30 rozsdamentes acél

Kemény vagy higiénikus környezetre tervezve. Az AISI316L rozsdamentes acél és a kiváló minőségű műanyagok, mint a PEEK, a PPSU és az FKM PES tömítések garantálják a kiváló mechanikai ellenállást. IP69K és Ecolab tanúsítvánnyal.

PD30 Advanced

Az érzékenység beállítása elérhető és rugalmas a tanítási és távtanítási funkciók miatt. A távvezérlő segítségével a kezelő beállíthatja az érzékelőt a PLC-től. Egyéb funkciók közé tartozik a por figyelmeztetés és a némító bemenet, amely biztosítja, hogy az érzékelő zavarai gyorsan észlelhetők és az állásidő elkerülhető.

PD30 Basic

Az alapcsalád számos általános célú érzékelőt kínál: gazdaságos és rendkívül hatékony. Ezek az érzékelők tartalmaznak egy felső vagy hátsó potenciométert az érzékenység beállításához, valamint a hátsó elnyomást (BGS) egy új érzékelési elv alapján, a PointSpot, amely növeli az érzékelési távolságot (200 mm), és javítja a különböző színek érzékelési pontosságát.

Jellemzők
  • Kiváló házszerkezet: rozsdamentes vagy ABS-PMMA
  • Ajánlott az RoHS irányelvhez
  • Magas EMC teljesítmény
  • Egyszerű beállítás
  • Szabotázsbiztos / diagnosztikai figyelmeztetés (PD30 Advanced)
  • M8 csatlakozó vagy 4 vezetékes kábel opció
Mutass többet

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.