LAPIS Semiconductor
LAPIS Semiconductor

- A ROHM 1958-ban jött létre Kiotóban, Japánban. A ROHM félvezetőket, integrált áramköröket és egyéb elektronikai alkatrészeket gyárt és gyárt. Ezek az összetevők otthont adnak a dinamikus és egyre növekvő vezeték nélküli, számítógépes, autóipari és fogyasztói elektronikai piacoknak. A leginnovatívabb berendezések és eszközök közül néhány a ROHM termékeket használja.
A ROHM jelenléte az észak-amerikai piacon tovább bővül a kaliforniai San Diego-i logisztikai központban, San Jose-ban, Kaliforniában, a Michigani QA Center-ben, a guadalajarai Mexikói értékesítési irodában, valamint egy értékesítési hálózattal marketing, értékesítési és mérnöki támogatás az észak- és dél-amerikai ügyfelek számára Kanadából Brazíliába. A közvetlen értékesítési erő mellett a ROHM több értékesítési képviseleti szervezet és az iparág vezető elektronikai forgalmazói együttműködését élvezi.
Több mint negyven éve a ROHM a testreszabás alapvető filozófiájára összpontosított. A vállalat szorosan együttműködött a berendezésgyártókkal a következő generációs berendezések kifejlesztésében, és az ezen erőfeszítések révén szerzett technológiát felhasználva javasolja rendszeres megoldásait ügyfeleinek, és folyamatosan magas hozzáadott értéket biztosít számukra.
A ROHM gyártóberendezéseinek többségét házon belül fejlesztették ki. Ezáltal a ROHM azonnal képes reagálni a változó piaci igényekre. A ROHM termékek mértéke az innovációk és a piaci igényekhez igazodó képesség következménye. Az autóipari, távközlési, számítógépes és fogyasztói OEM-k a ROHM termékek vezető végfelhasználói közé tartoznak.

Email: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADD: Lakás / Rm A17 9 / F, Silvercorp nemzetközi torony 707-713 Nathan Road MongKok, Hongkong.