Az ARIAT TECH-t olyan személyzet alkotja, aki az első osztályú termékeket és szolgáltatásokat kínálja az ügyfeleknek. Erős ellátórendszerek és tapasztalt vezetők révén cégünk hosszú távú és stabil együttműködési kapcsolatokat létesített sok gyártóval és ügynökrel, képesek vagyunk felajánlani Önnek a kiemelkedő technológiai garanciát és a figyelemfelkeltő szolgáltatást.

Cégünk legfontosabb előnyei: ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, diódák, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, , MITSUBISHI, POWEREX stb. A termékeket széles körben használják a kommunikáció, ipari, katonai, számológép és interfész eszközök, fogyasztói elektronika területén. Mi az elektronikai alkatrészek forgalmazója IC chipek & IGBT modulok.

A cég megalakulása óta a jó üzleti képeket a magas színvonalú professzionális és kiváló szolgáltatást nyújtjuk a társadalomban. Ezért elnyertük a társadalom különböző szektorait és az ügyfelek bizalmát és dicséretét.

Cégünk mindig az "Ariat üzleti filozófiája", a "folyamatos fejlesztés és a kiválóság követése" elve, és kielégítő termékek és őszinte szolgáltatás nyújtása ügyfeleinek. Továbbra is fejleszteni kell, hogy több és jobb terméket biztosítson az ügyfeleknek; A kiválóság elkötelezettsége, a vállalkozás menedzsment céljainak kibővítése és első osztályú márkakép létrehozása. "A vendégeket az igazi maggal szórakoztatja, a központi szolgáltatás" az irányítási cél, amely a legmagasabb költséghatékonyságú termékeket kínálja ügyfeleinek, és a legjobb minőségű szolgáltatás az örök ígéretünk.

Minden cégünk hálásan társul és kifejezte elismerésünket a bátorítás lelkes irányításával kapcsolatban, együtt dolgozzunk együtt, hogy a kereskedelmi kapcsolaton túlmutató őszinte együttműködést hozzunk létre. Soha nem fogjuk megállítani a fejlődés ütemét!

Miért válasszon minket? És mit tehetünk érted?

Ha bármilyen kérdése van, vagy nehéz megtalálni a részét, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, szívünket szolgáljuk. Email: Info@Ariat-Tech.com

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADD: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.